Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Vodenjak treba paziti na svoj novac i brinuti se o zdravlju

Vodenjak treba paziti na svoj novac i brinuti se o zdravlju
4

Izbjegnite kupoprodaje nekretnina, što više štedite svoj novac i pazite gdje i u što ulažete svoj novac. Očekuju vas selidbe, a moguće je i privatno poduzetništvo

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Ove ćete se godine zaljubljivati vrlo lako, no pazite da nekome ne slomite srce. Ako ste u braku, planeti će dati novi polet vašem odnosu, a samcima ukloniti zapreke u približavanju osobi koja im se sviđa. Vaše najbolje ljubavno razdoblje je u prvoj polovini godine, kada vam skloni Jupiter donosi susret sa srodnom dušom. Mjeseci sudbinskih poznanstava su veljača, prva polovina travnja te razdoblje od 10. 5. do 3.6. Žene ovog znaka mogle bi postati majkama, posebno one koje to dugo priželjkuju. 

Potkraj kolovoza i početkom rujna moguća je  veza sa strancem, povratak stare ljubavi ili veza s duhovno bogatom osobom koja će vam otvoriti vrata sasvim drukčijeg svijeta. Iako će ljubav cvjetati kod onih koji su u braku ili vezi, pripazite na nesklono razdoblje u rujnu i prvoj polovini listopada kada bi moglo biti svađa, čak i prekida. Druga polovina godine bit će zanimljiva mnogim slobodnjacima koji bi se mogli zaljubiti u nekog s kime poslovno surađuju, a u čemu prednjači mjesec lipanj.

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo neće biti laka godina za vas, stoga ćete morati uložiti dodatnu energiju da uspijete u svojim naumima. U svibnju izbjegnite kupoprodaje nekretnina i poslovanje s neprovjerenim osobama. Manji financijski zastoji u veljači bit će upozorenje da što više štedite svoj novac. Od 5. lipnja pa do kraja godine Jupiter će vam omogućiti stabilizaciju profesionalnog statusa i bolje radne uvjete. 

Na pravilan ćete način iskoristiti svoje kreativne zamisli i istaknuti se u javnim ili umjetničkim područjima. No tijekom cijele godine pripazite se nepovoljnog Saturnovog utjecaja – kanite li krenuti u privatno poduzetništvo, ništa ne prepuštajte slučaju. Pazite gdje i u što ulažete svoj novac! Ove godine nisu isključene selidbe, kupoprodaje nekretnina ili ćete prostor u kući preurediti u radni. Najbolji mjeseci za kvalitetno poslovanje bit će travanj, druga polovina svibnja, kolovoz, rujan i prosinac, kada ćete postići rezultate vrijedne pozornosti. 

Zdravstveno stanje

Zdravlje bi vam ove godine moglo biti posebno osjetljivo, a tome će kumovati Saturn iz znaka Škorpiona. Već ćete u siječnju biti jako osjetljivi, možda i iscrpljeni te oslabljenog imuniteta. Nešto bolja slika neba bit će  od 12. 3. do 20.4. kada ćete se oporaviti od nedavnih boljki, no zato će vas već svibanj staviti pred nova iskušenja, osobito ona poslovne prirode, što će neminovno voditi u stres. Lipanj i prva polovina srpnja bit će vaše dobro vrijeme kada ćete psihofizički biti u savršenom balansu, pa taj pozitivan energetski priljev iskoristite za sve važnije poslove i obveze. 

Rujan i prva polovina listopada donosi jači pad energije, pa će iscrpljenost biti čest pratitelj svih vaših akcija. Pripazite na kralježnicu, srce i općenito cirkulaciju. Znatno bolje osjećat ćete se od sredine listopada pa do kraja godine, kada će ostvarenje nekih poslovnih planova, nova ljubav ili sadržajan društveni život izmamiti osmjeh na vaše lice.

Najbolji dani u godini: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 5. listopada, 3. prosinca

Najlošiji dani u godini: 27. siječnja, 25. travnja, 23. lipnja, 22, lipnja,  17. studenoga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru