Obavijesti

Lifestyle

Komentari 144

Vodič za modernu romansu: 4 sata se čeka odgovor na SMS

Vodič za modernu romansu: 4 sata se čeka odgovor na SMS
1

Zavedi me pravilno: Ne odgovaraj na poruku četiri sata, ne javljaj se nakon ponoći i Facebook prijateljstvo potvrdi tek nakon dva dana da bi bio pristojan

VIDEO

Muškarcu koji vam se sviđa nikad ne šaljite zahtjev za prijateljstvo na Facebooku.  Ako vam on pošalje zahtjev, pristojno i smireno čekajte dan, dva prije nego što potvrdite. No nakon što postanete “prijatelji”, nikad mu ne pišite po zidu, savjetuju Ellen Fein i Sherrie Schneider, autorice knjige “Pravila”, koja je prodana u desecima milijuna primjeraka, a sada su nadopisale dio o zavođenju u doba modernih tehnologija i online susreta. 

Srž pravila, tvrde autorice megauspješnog vodiča, ostaje ista kao i prije sto godina - budite neuhvatljivi - muškarac je lovac i prepustite mu osvajanje. Uvijek vrijedi i dobro staro pravilo da muškarca ne zovete na spoj. Nikad. 

- Najgore što se događa nije da će vas muškarac brutalno odbiti - upozoravaju autorice. Češće se  “princ” pristaje na spoj dok istodobno pati i lovi neku “neuhvatljivu”. Ako vam još i pošalje poruku nakon ponoći, ne odgovarajte. U 90 posto slučajeva to je poziv na seks. I poslao ga je na više adresa.

Pauza od četiri sata prije SMS odgovora

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na SMS odgovorite nakon četiri sata ako ste u dvadesetima. Ako ste stariji, čekajte još dulje i pustite ga da se pita zašto ne odgovarate. Pazite na dužinu poruke. Ako on napiše: “Mogli bismo izaći na večeru”, ne pišite eseje. Odgovorite s manje riječi: “Može, to dobro zvuči.”

Netko je magarac, a netko uvijek ostaje dama 

Ako nakon prekida s vama na Facebook profilu napiše status “konačno slobodan”, to može biti bolno i ponižavajuće. No nikad ne pišite ljutite i osvetničke odgovore. Maknite ga s liste prijatelja ili blokirajte, ali ne vraćajte istom mjerom. 

Na stranicama za spojeve vrijedi manje je više

Upoznavanje ljudi preko stranica za spojeve nije sramotno. Zapravo, pogrešno je ne pokušati jer možete upoznati ljude sličnih interesa. Naravno, i ovdje vrijedi pravilo - muškarac je taj koji treba inicirati kontakt. 

Telefonski razgovor traje najviše 15 minuta

E-mailovi trebaju biti kratki - nemojte citirati omiljene dijelove romana ili stihove pjesama. Razgovarate li telefonski ili na Skypeu, neka razgovor traje najdulje 15 minuta. Uvijek budite ta koja prekida razgovor jer će vas on željeti ponovno čuti.

Za vikend vrijede druga pravila 

Ne odgovarajte na SMS jer ste vani i dobro se provodite!

Oporavak od slomljenog srca 

Nakon prekida odmah počnite izlaziti - ne za mjesec dana nego večeras.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku