Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vodoravne pruge ne naglašavaju ženske obline

Vodoravne pruge ne naglašavaju ženske obline
1

Premda su stilisti tvrdili kako vodoravne pruge debljaju, istraživanja su pokazala da izdužuju, no i dalje vrijedi da su uske za punije, a šire za vitke

VIDEO

Želite li istaknuti uzak struk, duge noge ili zanosan dekolte, ali i prikriti sitne nesavršenosti, poigrajte se i odjevnim krojevima te kombinacijama boja. Odijela strogog kroja i zagasitih boja poput mornarsko plave, tamnosive ili crne, strukiranog sakoa i hlača ravnih nogavica ili suknje A kroja pristaje svakom tipu građe. Isto vrijedi i za haljine duljine do koljena koje prate liniju tijela.
Vodoravne pruge čine figuru vizualno višom i mršavijom, a okomite šire, pokazala su istraživanja znanstvenika Sveučilišta New York, premda su modni stilisti donedavno savjetovali obrnuto. No i dalje vrijedi pravilo o širini prugica: uske laskaju punijoj, a šire vitkoj figuri. Suptilni dekolte u obliku slova V naglasit će male, a onaj ovalnog oblika “ukrotiti” raskošne grudi. Pritom je ključan i odabir boja te uzoraka: uzorak riblje kosti pastelnih boja pristajat će sitnijoj građi, dok će košulje i majice s preklopom u tamnijim bojama vizualno smanjiti raskošno poprsje.
>>>Bogati nabori, volani, košulje s vezanjem i džepovima te ukrasnim detaljima šarenog printa vizalno će povećati male grudi. “Bogate” ogrlice, pletivo i čipka dodatno će naglasiti velike grudi, kao i uski materijali poput likre, svile i poliestera. Stoga birajte jednostavne krojeve, bez ukrasa.
>>>Uske hlače svijetlih boja pristaju isključivo mršavicama, no traperice uskih nogavica, tzv. skinny jeans zagasitih tonova, u kombinaciji s duljom tunikom ili košuljom, mogu nositi i punije žene. Isto vrijedi i za tajice, ako ih odjenete uz štikle. “Ugurate” li ih u visoke čizme, vizualno ćete skratiti noge i proširiti bedra.
>>>Široki remen zanimljive kopče privući će pažnju te istaknuti vitak struk, kao i suknje te hlače visoke pasice. No postavite li ga na bokove, prikrit ćete široki struk. Tunike, veste i košulje šireg kroja te duljine do kukova također će ga vizualno suziti, ističu modni stručnjaci.
>>>Suknje A kroja visokog struka duljine do ispod koljena, bogatih nabora i zanimljivog printa, prikrit će široke bokove. Haljine koje se šire od struka na dolje neupadljivo će istaknuti ženstvenost. Skrenite pozornost na gornji dio tijela V-izrezom ili haljinom bez naramenica.
>>>Ležerne, udobne hlače savršeno privlače pozornost na “dobre” noge i vitku figuru, a sa širokim nogavicama više će žene prividno djelovati sitnije. Vunene hlače, kao i one vojničkog kroja, s mnoštvom džepova, vizualno će proširiti noge, stoga bi ih jače žene trebale izbjegavati.
>>>Klasične hlače i traperice niskog struka vizualno će produljiti kratki, a one visokog skratiti dugi torzo. Torzo se može vizualno skratiti ili suziti remenom i majicom te košuljom kontrastnih boja, kao i haljinama rezanim ispod grudi. Marama koja visi do koljena produljuje noge, a time i torzo.
>>>Iako dugi kaputi izgledaju glamurozno, “progutat” će žene sitnije građe te ih vizualno učiniti nižima. No oni duljine do koljena, blago strukirani, naglasit će liniju tijela te produljiti torzo. U kombinaciji s kraćim suknjama i capri hlačama idealan su izbor za niže žene, ističu modni stručnjaci. Jakne i sakoi “rezani” ispod grudi prikrit će trbuščić, a visoki ovratnik neobičnog kroja vizualno će stanjiti bokove i struk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'