Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Za ljepotu kožu treba maziti svakog dana

Za ljepotu kožu treba maziti svakog dana
1

Da bi bila što nježnija, kožu ne morate njegovati skupim proizvodima. Pravilna njega i “domaći” tretmani vratit će joj vlažnost, elastičnost i sjaj

VIDEO

Svakodnevna njega kože lica obuhvaća čišćenje, piling te kremu. Tekući sapun ili mlijeko za čišćenje dovoljno je nanijeti uvečer želite li ujutro imati savršeno čistu i blistavu kožu. Odumrle stranice kože najbolje će odstraniti blagi piling. Nisu vam potrebni skupi proizvodi - pomiješate li kukuruzno brašno s malo meda, dobit ćete savršen piling pogodan za svaki tip kože lica i tijela. Krema koja će joj pružiti dovoljno vlage, neizostavan je dio njege. Nanesite je ujutro, a blago zatezanje lica dovoljan je znak da postupak ponovite još jedanput.

PRAVILNO MASIRANJEKožu masirajte pilingom umjereno te kružnim pokretima. Izbjegavajte one koji su previše grubi jer mogu oštetiti kožu i učiniti je preosjetljivom.

HRANITE JE VLAŽNU
Žedna koža najbolje će upiti hranjive sastojke krema kad je još vlažna. Mažite je nakon umivanja, kupki, tuširanja, pa čak i nakon pranja ruku.

ZAHTJEVNA STOPALA 
Ruke perite blagim sapunom i zaštitite kremom jer su izložene negativnim vanjskim utjecajima. Stopala obilno namažite uvečer, prije spavanja.

ŠTETNO ZRAČENJE
Zaštitite se svakodnevno od opasnih UVA i UVB zraka. Ne zaboravite na kreme ni u zimskim mjesecima, osobito ako se bavite zimskim sportovima.

KUPKA I 8 SATI SNA NAJBOLJA SU NJEGA
Suhi zrak, nedovoljno sna te stres najveći su neprijatelji lijepe kože. Nemate li ovlaživač zraka, poslužit će vam i posudica s vodom u svakoj prostoriji kako bi koža “normalno disala”. Priuštite li joj opuštajuću kupku i osam sati sna na dan, koža će vam  biti dugotrajno zahvalna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'