Za sve kojima nedostaje novca: Mama otkrila super jeftini dar | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za sve kojima nedostaje novca: Mama otkrila super jeftini dar

Za sve kojima nedostaje novca: Mama otkrila super jeftini dar

Hannah Stocker, mama dvoje djece, na Facebooku je otkrila kako je prošle godine za Božić svoju djecu iznenadila igrom s balonima. Igra je jednostavna i nije skupa, a djeca su bila oduševljena

VIDEO

Kako nije imala novca za neke velike poklone, Hannah je došla na ovu super ideju i pogodila. Njezina djeca su bila oduševljena igrom i ove godine opet zaželjela isti poklon.

Kako bi pomogla drugim roditeljima, koji ne znaju što bi svojoj djeci poklonila za Božić, ona je svoju ideju podijelila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:34

Dodala je kako je na neke balone napisala imena svojih sinova i unutra stavila nešto novca. Tako je dječacima bilo zanimljivo tražiti i loviti balone.

- Ako netko ove godine ima problema s novcem, samo sam htjela podijeliti ovaj trik s vama. Prošle godine sam se osjećala krivom jer nisam svojim dječacima mogla pružiti ogromnu hrpu poklona. Stoga sam odlučila pod prekriti balonima kako bih sakrila taj nedostatak poklona. Na nekima sam napisala njihova imena, a kada su ih pronašli unutra su bili novčići iznenađenja. Donijela sam im i kasicu pa su brojali svoj novac dok su ga stavljali. Ukupno su skupili 50 funti (400 kn) - napisala je ova mama.

Njezin je prijedlog postao viralan otkako ga je podijelila na Facebooku. Mnogi roditelji su joj zahvalili na prijedlogu, piše Mirror.

- Ovo je najbolja ideja za koju sam ikad čula. Mislim da bih isto mogla učiniti - bio je samo jedan od komentara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke