Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za sve one koji imaju previše odjeće: Organizirajte svoj ormar

Za sve one koji imaju previše odjeće: Organizirajte svoj ormar
1

U ormar možete dodati još prostora za spremanje ladicama i kutijama, a vješalice možete udvostručiti tako da ih spojite. Ne bojte se dodati i još nekoliko šipki za ormare

VIDEO

Stručnjaci za organiziranje prostora kažu da bismo bar dvaput godišnje trebali reorganizirati svoj ormar, jer rijetki su sretnici kojima u ormare stane proljetna, ljetna, jesenska i zimska odjeća.

Kako biste lakše pospremili i organizirali prostor koje imate, GoodHousekeeping predlaže nekoliko nekoliko načina za uštedu na prostoru.

Poduplajte prostor za vješalice

Otvarač s limenke nekog soka može poslužiti da spojite dvije vješalice, odnosno da jednu objesite na drugu i tako štedite dragocjeni prostor za druge vješalice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kupite kutije ili razdjelnike

Potražite kutije ili razdjelnike ta ladicu da možete složiti što više donjeg rublja. Tako ćete uvijek moći naći najlonke, grudnjak ili kupaći koji vam treba, a bez da sve izvadite i napravite nered.

Upotrijebite prstenove sa zavjese za tuš

Šareni prstenovi izvrsno izgledaju, a odlični su i za slagati pojaseve, marame, šalove i kravate.

Više puta presavijte ljetne majice

Ako ih više puta presavijete više će ih stati u svaku ladicu i jasnije ćete vidjeti sve što imate pa ćete manje vremena trebati za traženje onog što želite.

Koristite okrugle vješalice

Dizajnirane su za pojaseve i kravate, ali su jednako prikladne i za lagane topove ili potkošulje i bodije. Umjesto da svoj ormar prepunite sa vješalicama za te sitne majčice, možete ih objesiti i više na jednu okruglu.

Dodajte još šipki u ormar

Tko kaže da ormar ne može imati i više od dva reda: na gornje objesite dulje predmete poput haljina.

Dodajte i organizator za cipele

Kratke hlače i debeli džemperi zauzimaju previše prostora u ladicama, a i vješalice su pretrpane: najbolje rješenje je organizator za cipele koji omogućuje da sve uredno pohranite.

Na vrh ormara stavite kutije

Što veće, to bolje. U njih možete pospremiti i odjeću kojoj nije sezona, a mjesto u ugradbenim ormarima u hodniku (ako ih imate) ostaviti npr. za posuđe i posteljinu.

Kratke hlačice stavite na DIY vješalice

Umjesto jedne na druge, kratke hlačice slažite na DIY vješalice od prstena zavjese za tuširanje - a kad zahladi spremite ih u kutiju i objesite hlače i tajice.

Sve označite s naljepnicama

Manje ćete vremena provoditi u potrazi za odjevnim predmetima i nećete morati vaditi hrpu stvari da biste pronašli 'onu jednu bluzu koja ide uz suknju'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...