Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Za uspješan sastanak trebate dnevni red i ‘pravila ponašanja’

Odredite red na sastanku i način komunikacije. Kako ne bi nalikovao na kaos, unaprijed najavite kako se svatko za riječ može javiti rukom u zraku. To je puno efikasnije jer nema upadanja u riječ

Foto: Dreamstime
0 komentara

Kako biste bili sigurni da ste na sastanku istaknuli najvažnije stvari, na početku najavite što je na dnevnom redu.

Tako ćete dati glavne točke i sažetak odmah na početku pa će ga sudionici moći lakše pratiti. Također, tako možete usmjeriti sastanak na pravi put. Ne zadržavajte se dugo na problemima, više vremena posvetite rješenjima.

NISTE DOBAR KANDIDAT Negativka ili otirač? Zbog vaše osobnosti neće vas promaknuti

Raspravite što bi se moglo promijeniti da tvrtka ili određeni projekt krene u boljem smjeru. Odredite red na sastanku i način komunikacije. Kako ne bi nalikovao na kaos, unaprijed najavite kako se svatko za riječ može javiti rukom u zraku. To je puno efikasnije jer nema upadanja u riječ i svatko može tako doći na red.

Earth at night was holding in human hands. Earth day. Energy sav SAMO SRETNE VIJESTI Dobre stvari koje su se 2019. godine dogodile, a da ne znate

Posvetite se zaposlenicima i saslušajte ih. Kažite im rečenicu poput: ‘Potpuno vas razumijem. To Vam je zasigurno teško’. Zatim kopajte dublje. Zamolite ih i za dodatno objašnjenje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message