Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Začepljene krvne žile znaju biti kobne - pregledajte ih čak 50 posto jeftinije uz 24 Oranž

Začepljene krvne žile znaju biti kobne - pregledajte ih čak 50 posto jeftinije uz 24 Oranž

24 Oranž donosi super popuste za pregled color dopplerom vratne krvne žile ili vena na nogama u Poliklinici Stil Medical u Zagrebu pa svakako iskoristite ovu super priliku

Unutar ljudskoga tijela nalazi se krvožilni sustav koji je zamršena mreža krvnih žila, kapilara, vena i arterija. Spomenute žile prenose kisik kroz tijelo pomažući mu tako u održavanju tjelesnih funkcija, a sve dok su te krvne žile čiste i otvorene, krv može slobodno teći. No ponekad se unutar njih nakupe malene blokade koje nazivamo plakovima, oni smanjuju protok krvi, a ponekad ga u potpunosti blokiraju. Najbolje od svega je što korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im pregled vratne krvne žile ili vena na nogama color dopplerom biti nikad jeftiniji. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su i nevjerojatne! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO o blagodatima eteričnih ulja za zdravlje:

Pokretanje videa ...

Kao glavni uzrok začepljenih žila najčešće se navodi konzumacija procesuirane hrane i zasićenih masti, toksina i raznih kemikalija, a kako plak u žilama raste tako se javljaju i razni medicinski problemi kao što je smanjen protok krvi kroz žile, smanjen dotok krvi u ekstremitete, angina, bolesti srca te srčani i moždani udar.

Provjerite 24 Oranž popust od 50% na pregled color dopplerom vratne krvne žile ili vena na nogama (detalji se nalaze niže na popisu kad otvorite link)

Ateroskleroza je općeniti pojam za više bolesti u kojima stijenka arterije postaje tanja i manje elastična.

Ona se može pojaviti u bilo kojoj arteriji - ali ne i u venama, žilama koje dovode krv natrag u srce. Kardiolog Curtis M. Rimmerman objašnjava da su arterije žile u kojima dolazi do protoka visokog pritiska.

Provjerite 24 Oranž popust od 50% na pregled color dopplerom vratne krvne žile ili vena na nogama (detalji se nalaze niže na popisu kad otvorite link)

Upravo on utječe na unutarnju oblogu žila te omogućava lakše skupljanje kolesterola. No kada dolazi do operacije aortokoronarnog premoštenja poznatijeg kao srčana obilaznica ili bypass, liječnici mogu koristiti venu s jednog dijela tijela i prenijeti je kod srca gdje će ona predstavljati "novu arteriju". Jedino u tom slučaju može doći do ateroskleroze vene.