Obavijesti

Lifestyle

Komentari 64

Zaljubite se opet u svoju ljubav za 270 sekundi svakoga dana

Zaljubite se opet u svoju  ljubav za 270 sekundi svakoga dana
1

Kao na početku: SMS, poljubac i zagrljaj svakoga dana iznova će povezati partnere i naučiti ih da cijene svaki zajednički trenutak te sve što su zajedno stvorili

VIDEO

Imajte na umu da partnera ne doživljavate zdravo za gotovo i da ga već danima niste niti primijetili kraj sebe. Potrudite se da nekom sitnom gestom što češće date na znanje da vam je stalo do vašeg odnosa jer to je jedina osoba na koju se u životu možete osloniti kada je to potrebno. 

Svjetski poznati životni trener Jim Fannin kaže kako nam je dovoljno već i 270 sekundi na dan da potpuno promijenimo atmosferu u vezi, odnosno da unaprijedimo odnose s partnerom i ponovno se zaljubimo jedan u drugog. Ukratko, za takvu vam je promjenu potrebno samo 4,5 min na dan, a već nakon sedam dana prakticiranja novih navika vaš će odnos postati kvalitetniji. 

Stoga pokušajte osvijestiti trenutke kada možete razmijeniti nekoliko sitnih nježnosti. Sjetite se zagrliti partnera, kažite nešto lijepo ili samo pošaljite “cmok” u njegovu pravcu. Vrlo brzo doživjet ćete sličan odgovor, što će i vama biti dobar poticaj da se tijekom dana osjećate bolje. Evo kratkog podsjetnika kako možete raditi na tome da vam u vezi bude ljepše. 

Za najljepše dobro jutro treba samo 90 sekundi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treba vam 90 sekundi da zagrlite partnera i zaželite mu dobro jutro, no “začinite” to nečim nježnim. Recite: “Volim te” ili “Želim ti ugodan dan danas”. Ako partnera očekuje važan poslovni razgovor, puno će mu značiti ako kažete: “Ne brini se, bit ćeš super”. Čak i ako je u polusnu, pratit će ga vaše riječi tijekom dana. 

Prije odlaska na posao ne zaboravite na potporu

Ako putujete na posao svaki na svoju stranu grada i nećete se vidjeti gotovo cijeli dan, ne zaboravite se pozdraviti. Stanite, zagrlite partnera na trenutak i recite da će vam nedostajati. Recite: “Nazvat ću te poslije sastanka da ti kažem kako je prošlo” jer time šaljete poruku da vam je stalo da partner bude uključen.

Kad se vratite s posla, posvetite partneru 90 sekudni

Fokusirajte se na partnera barem 90 sekundi: ako je zadovoljan, budite zadovoljni, ako je loše, odgovorite s razumijevanjem i saslušajte ga ili ukratko podijelite ono što vas muči. Pritom gledajte partnera u oči dovoljno dugo da znate reći koje su boje. Time, zapravo, šaljete poruku: vrijedan si moje pažnje.

‘Toliko si mi nedostajao tijekom dana

U zadnjih pola sata prije odlaska u krevet pronađite još 90 sekundi da se potpuno posvetite partneru. Ne razgovarajte o djeci, o računima, obiteljskim problemima... Pogledajte partnera u oči, priljubite se uz njega, recite da vam je nedostajao. 

I poruka ‘Kasnit ću s posla’ može iznova povezati

Treba vam doista 90 sekundi da pošaljete SMS kojim ćete partneru reći da mislite na njega. Nemojte da se sva vaša komunikacija svede na to tko će otići po djecu, tko će nabaviti namirnice ili na isprike zbog toga što ćete kasniti. Čak i ako javljate da kasnite, napišite: “Morat ću ostati do 19 sati, a jedva čekam da te vidim”. 

Prije večere se razbija kobna rutina

Pritisnuti svakodnevnim obvezama, prečesto kažemo samo kratko: “Dodaj”, “Odnesi to” i rijetko se sjetimo zahvaliti. Stoga se zaustavite na trenutak, zaustavite i partnera te recite: “Hvala ti, srce si. Ne znam kako bih bez tebe”.   

Pustite mašti na volju i neprestano iznova iznenađujte partnera

Ponavljajte neke od preporuka, no budite maštoviti te osmislite nove ideje kako biste partneru pokazali da vam je stalo. Na primjer, treba vam 90 sekundi da napišete poruku i ubacite je partneru u džep. Ili treba vam 90 sekundi da jedno drugom tijekom jutarnjeg tuširanja operete leđa...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'