Lifestyle

Komentari 396

Zaobiđite zamke: Koje ponude treba izbjegavati na Crni petak

Zaobiđite zamke: Koje ponude treba izbjegavati na Crni petak

Crni petak mnogima je prilika da kupe stvari jeftinije nego inače jer su na taj dan poslovično najveći popusti. No ne vjerujte propagandi, neke stvari su jeftinije u drugim dijelovima godine

Madraci

Na Crni petak madraci će vjerojatno biti na popustu, ali obično najveći popusti na madrace dolaze u veljači, a tada je i najveći izbor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poplun

Isto kao i za madrace, za najveće popuste najbolje je pričekati siječanj i veljaču.

Čuvajte se 'predobrih' ponuda

Pripazite na ogromne popuste na proizvode koji su u ograničenim količinama. Oni su tu samo zato da bi vas privukli u određeni trgovački centar, a često ćete na licu mjesta shvatiti kako je proizvod po koji ste došli ili od sumnjivog proizvođača i upitne kvalitete ili je već odavno rasprodan.

Roba i modne marke

Rasprodaje robe često znaju biti hit na Crni petak, ali ukoliko kupujete kapute ili debele veste, možda je bolje pričekati do proljeća, jer tada trgovci daju ogromne popuste na takve artikle jer rade mjesta za ljetne kolekcije.

Oprema za boravak u prirodi

Ako razmišljate o kupnji novog šatora ili obuće za penjanje, najpametnije je pričekati do svibnja i rujna jer su tada najveći popusti na te artikle.

Razne inovacije

Neke predmete jednostavno ne biste trebali kupiti bez obzira na cijenu. Mnogi su proizvodi "moderne inovacije" koje bolje zvuče u teoriji nego u praksi, uključujući zračne friteze, pametne četkice za zube i grijače za dječje bočice, piše The New York Times.

Najčitaniji članci