Obavijesti

Lifestyle

Komentari 102

Zavela me mama dugogodišnje djevojke pa ucjenjivala seksom

Zavela me mama dugogodišnje djevojke pa ucjenjivala seksom
1

Moram priznati, bio mi je to najbolji seks u životu, ali problem je što je bio s - mamom moje djevojke. A tek nakon njega nastao je pakao, otkrio nam je čitatelj u intimnoj ispovijesti

VIDEO

S vremena na vrijeme čitatelji nam šalju doista zanimljive priče, iskustva, ljubavne dogodovštine i avanture, ali prije nekoliko dana dobili smo nevjerojatnu anonimnu priču s jedne adrese na Hotmailu, toliko detaljno napisanu da smo pomislili da ulazimo u radnju nekog erotskog romana. Zbog čitljivosti priče malo smo "popeglali" tekst, ali sadržaj je doista intrigantan: 

"Mirjanu sam prvi put ugledao u jednom zagrebačkom kafiću tijekom Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj. S ekipom sam gledao svaku tekmu na istom mjestu, za istim stolom, ali protiv Španjolaca bilo je toliko krcato da smo primili jedno žensko društvo za naš stol. "Valjda nam ove cure neće donijeti nesreću" mislio sam u sebi, a nakon par pivi sam to počeo i glasno dobacivati.

I sjećam se trenutka kad je Rakitić trebao zabiti gol, popeo sam se na stolac, a nakon što je promašio "mrtvaca", promašio sam i ja - pao sam dolje sa stolca kao s kruške...Mirjana je prva skočila, pomogla mi je da ustanem, a ja - onako blentav - prvo što sam rekao bilo je: "Jesam li vam rekao da ćete nam donijeti nesreću...".

Nije se naljutila, zapravo samo se nasmijala. I tu sam se zaljubio. Osmijeh kao iz bajke, prelijepa crnka, zgodna, s hrvatskim šeširićem na glavi. Što ćeš više. A do tad je uopće nisam primijetio, doduše suzdržavao sam se još do te 88. minute, a nakon što smo primili gol i ispali s Eura, Mirjana mi je ostala jedina utjeha te večeri. Dugo smo pričali, tješila me je zbog poraza, a ja sam zbog nje u tren zaboravio i da smo igrali neku utakmicu. Uglavnom, prohodali smo nekoliko dana kasnije, to je bio početak velike ljubavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošle godine, četiri godine otkako smo skupa, imali smo prve veće trzavice. Nedostatak strasti, problemi u komunikaciji i nešto slabiji seks, doveli su nas u neku čudnu situaciju. Ona je počela više izlaziti sa svojim društvom, ja sam opet počeo više vremena provoditi po kafićima s ekipom. Ljubav tu nije bila upitna, ali je očito bila riječ o nekoj krizi. I baš sam ja, mamlaz, u toj krizi napravio najveću glupost u svemiru. 

Njezini roditelji su bili razvedeni, otac se ponovno oženio i živi u Rijeci, a mama Irena, prilično atraktivna plavuša za svoje godine, imala je nekoliko likova, ali ništa ozbiljnije. A ja sam dosta vremena provodio kod nje i s mamom sam imao doista prijateljski odnos. Znali smo pričati o svemu, pa čak i o seksu. I bilo mi je to sasvim normalno. A onda jedne večeri... 

Mirjana je otputovala na neki dvodnevni festival s frendicama pa me njezina mama zvala da dođem na večeru da ne budem sam. Pošto sam u Zagreb došao na faks iz jednog manjeg mjesta, rentao sam stan i Mirjana je više živjela kod mene nego kod sebe. Ali kad je klopa u pitanju, tu smo imali rezervirana mjesta za stolom kod mame. I nacrtao sam se kod nje prije sedam sati, prilično gladan. Sve sam smazao za 15 minuta, Irena se smijala cijelo vrijeme kad je vidjela što sve trpam u sebe.

Na kraju je otvorila bocu vina pa smo polako pijuckali i pričali o svemu i svačemu. I doista je razgovor bio vrlo ugodan, toliko da smo otvorili i drugu bocu. Sjedili smo na trosjedu, ona je imala neku seksi kombinezon haljinicu, i to je prvi put da se u meni nešto okrenulo. Muškarci, znate onaj osjećaj kad se budi seksualno uzbuđenje iako nije ni trenutak ni osoba? Ali nisam si mogao pomoći, a još sam i dosta popio. I tako smo mi završili na priči o seksu, naravno. Pitala me koliko često se Mirjana i ja seksamo i jesmo li zadovoljni. Iskreno sam joj ispalio: "Moglo bi biti bolje". Nije se iznenadila. 

"Nakon četiri godine više nije kao na početku?" pitala je. 

"Ni blizu. Nekako mi se čini da bi trebali napraviti korak naprijed, potpuno se seksualno osloboditi i eksperimentirati kako bi povratili strast, ali ona nekako nije zato. Čini mi se da je prekonzervativna" - bio sam iskren. 

"Gledaj, to je sasvim normalno, samo morate razgovarati o tome, morate pokušati začiniti sekusalni život, probati neke nove stvari. O čemu ti maštaš? Što bi tebi bilo ok? Budi iskren.." pitala je. 

"Pa sad...ne znam...mi muškarci bi htjeli svašta. Sve vrste seksa, samo da je nešto novo i uzbudljivo." 

"Pa dobro, to je dosta širok pojam. Koristite li kakve igračke? Erotske masaže? Jeste razgovarali o trećoj osobi? " 

"Dobro, meni je palo na pamet da uključimo još jednu poznanicu u sve to, čak je bilo nekih znakova da bismo svi mi bili za neki eksperiment, ali nismo znali kako to izvesti. A igračke? Imamo nešto, ali ne baš previše. Masaže su nam ok, ali to sve kod nas bude nekako obično." 

I tu smo se nas dvoje raspričali o svim vrstama seksa i seksualnog uzbuđenja. Primijetio sam da je i njoj bilo napeto, primijetio sam na način na koji je ispijala vino, da to instinktivno radi drukčije, sporije i senzualnije. Ili sam ja to zabrijao jer sam se napalio. U jednom trenutku mi je rekla... 

"Dođi, pokazat ću ti kakve sve igračke možete isprobati. Imam neke favorite za koje sam sigurna da bi vam se svidjele..." 

I potom je ustala i pozvala me da je pratim do sobe. Znakovito, nije upalila glavno svjetlo, nego ono prigušeno, malu lampicu uz krevet. Oboje smo sjeli na rub kreveta, a ona je iz ladice ispod vadila pravi mali arsenal seksualnih igračaka. Počeli smo se najprije zezati, kao što bi sad ja mogao raditi s kojom, umirali smo od smijeha na neke moje pijane komentare... A potom je izvadila nešto što je nalikovalo na manji vibrator na nekom stalku ili bolje rečeno - sedlu. 

"Što je to? Kako to radi?" pitao sam ju. 

"To ti je novi hit među ženama, zove se Sybian, ekstaza zagarantirana." 

"Pa dobro, ali kako to radi?" 

"Uključiš u struju i zajašiš ga, haha." 

"Tako nešto nikad nisam vidio, čak ni u pornićima. Ajde pokaži mi kako radi..." 

Tu je mama Irena zastala i opalila se smijati... 

"Ti si lud! Pa što, da pred tobom to radim?" 

"Pa da, što ima veze, kad već pričamo o svemu tome. Uostalom, ti si me dovela da mi pokažeš sve ovo. Sad mi demonstriraj." 

I tu joj je bilo naizgled neugodno, ali smo se još malo smijali i ona mi je rekla da se okrenem na trenutak. Naravno, okrenuo sam se prema ogledalu kako bih mogao vidjeti što radi. Skinula je gaćice, ostala je i dalje u haljinici. Namjestila se na ono sedlo i pokrila ključne dijelove haljinicom i rukama. Rekla mi je: "Evo, da ti pokažem". 

Pritisnula je par gumba i začulo se zujanje, a ona je od smijeha u idućih nekoliko minuta došla u fazu dubokih uzdaha. 

"Je li dosta? Jesi dovoljno vidio?" 

"Ajde još malo, ovo je baš fora," rekao sam. 

Što su sekunde prolazile, to je ona bila sve glasnija, uz pokoju rečenicu "Ti nisi normalan" i "Što mi ovo radimo...". I u nekom trenutku ja sam ustao, već su mi se hlače skoro raspuknule. 

"Moram raskopčati hlače, malo mi je gusto unutra" rekao sam. 

Ona se opet počela smijati, i to uz glasnije uzdahe, a ja sam ni pet ni šest skinuo hlače i ostao samo u boksericama. Bio sam joj na nekoliko centimetara, gotovo da sam se prislonio na nju. I tu ona nije izdržala već je u sekundi posegnula rukom... 

U trenutku sam ju povukao na krevet, u tren oka ušao u nju i ostalo je sve bila ekstaza. Trajalo je to neko vrijeme, jednom pa drugi put pa treći...Pošto su na krevetu bile sve one silne igračke, ona je posegnula za nekima. I moram priznati da mi je to bio najbolji seks u životu. Problem je bio što je taj seks bio - s mamom moje djevojke. 

Ostao sam spavati u njezinom krevetu, ali ujutro, nakon što smo se otrijeznili, ispraznili i shvatili što smo napravili, bio je pravi muk. Nismo pričali prvih sat vremena. I nakon toga ona je počela... 

"Ok, napravili smo glupost. Stvarno smo idioti. Ali bilo je dobro, zar ne?" 

"Ne znam što sad reći, što napraviti. Ali da, bila je ludnica!" 

I trebale su nam tri sekunde da opet završimo u krevetu. 

E sad, sutradan se Mirjana vratila, mi smo se pravili blesavi, iako u svakom sljedećem zajedničkom druženju Irena mi je davala do znanja da me želi. Kad Mirjana nije bila u sobi, ona bi me primila za moju muškost, znala mi je ući u toalet samo kako bi mi pružila kratko oralno zadovoljstvo. A ja nisam znao što napraviti. Pa kakva je to majka koja to radi svojoj kćeri?! I kakav sam ja dečko koji to sve radi???

Ali bilo je toliko uzbudljivo da nisam znao kako to presjeći. I jedan dan sam odlučio: reći ću mami Ireni da među nama ne smije biti više nikakvog kontakta jer želim biti samo s njezinom kćeri. Volim Mirjanu i ubijala me pomisao na to što joj radim. Znam da sam kreten, ali mislio sam da mogu još sve to stići ispraviti. 

Ono što je uslijedio me naprosto šokiralo. Mama Irena nije baš najbolje podnijela to da sam ju par puta poševio i da sad želim da se uopće ne gledamo. 

"Mislim, halo?! Pa normalno da to želim, napravili smo pizdariju i sad želim popraviti stvar. Ako ovo Mirjana sazna neće više nikad htjeti čuti za mene ali ni za tebe - a ti si joj majka." 

"Pa zato se oboje moramo potruditi da ne sazna. I budi čvrst. Ali to ne znači da se ponekad ne možemo zabaviti..." 

Nije shvatila. Nije željela shvatiti. I ne samo to. Nakon što sam joj odbrusio da ne želim više ništa s njoj, zaprijetila mi je. 

"Znaš, osim onih igračaka koje si vidio u mojoj sobi, ja ti se također volim i snimati za vrijeme seksa. Čudno da nisi na stolu u kutu vidio i kameru. Morat ću ti pokazati kako izgledaš na snimci." 

"Molim?! Snimala si nas?" - pitao sam je. 

"Imamo lijepe snimke, a izdvojila sam dijelove na kojima izgleda kao da si ti mene zaveo. Opio me pa iskoristio. Mamu svoje djevojke. Ne znam kako će to shvatiti Mirjana, tvoji roditelji i prijatelji..." 

Nevjerojatno. Ona me je ucjenjivala snimkama našeg seksa. Od stresa sam se razbolio, dobio sam visoku temperaturu i danima razmišljao kako se izvući iz toga. Da mi nije bilo stalo do Mirjane bilo bi lakše. Ako ona sazna za ovo, to bi je ubilo. Ne bi me više nikada pogledala. 

Odlučio sam uzvratiti istom mjerom. Pravio sam se da sam se predomislio, da sam lud za njom ali da ne želim povrijediti Mirjanu. Ipak, "odlučio sam" da ćemo i dalje imati zabranjeni strastveni odnos. Jednu večer dok je Mirjana bila vani s društvom završio sam kod mame Irene. Popili smo koju čašu vina i ja sam je zgrabio i odvukao u sobu. Vezao sam joj oči i počeo ju skidati. U nekoliko sekundi uspio sam smjestiti kameru na policu iza jedne vaze, točno da gleda na krevet. I krenuo u akciju. Ipak, potrebe radi, dopustio sam joj da ona bude dominantna i pritom je, dok je glasno uzdihivala, tražio da mi priča što će mi sve raditi i zašto nas je snimala. 

"Željela sam da budeš moj. Da izlete od Mirjane ne tražiš negdje drugdje već kod mene. Ja ti mogu pružiti sve što trebaš." 

I to mi je bilo dovoljno. Nakon seksa kriomice sam pokupio kamericu, a kod kuće pregledao sadržaj. To je to. Moja taktika je upalila, ona se primirila, još smo se jednom našli na ručku - ovoga puta van kuće - i dogovorili smo se da ćemo sve zaboraviti. Ako ne bude išlo, ja ću prekinuti s Mirjanom i otići svojim putem. Preživjet ću. Znam da sam kreten, ali u životu ništa nije crno-bijelo. Trudit ću se biti bolji..."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'