Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Žene imaju prljavu maštu, a muškarci to obožavaju

Žene imaju prljavu maštu, a muškarci to obožavaju
3

Podijele li seksualnu fantaziju s partnerom, žene će učvrsiti vezu, a spoznaja da njihova mila i slatka ženica ima i mračnu stranu začinit će seks

VIDEO

Scenariji ženskih seks-fantazija “prljaviji” su od muških, tvrde seksolozi. Razlog tomu je to što je ženska seksualnost do polovine prošlog stoljeća snažno potiskivana i osuđivana, a društveno nametnuta uloga majke i supruge poništavala je ženu kao seksualno biće. No u svijetu mašte mogle su biti “zločeste” bez bojazni od moralnih sudaca i raditi baš sve što požele: seksati se s puno mlađim muškarcem na vrhu zgrade, biti grube i nimalo ženstvene ili pretvoriti muškarca u seksualnog roba. Pogotovo ako su u stvarnom životu bile potpuno podređene obitelji i partneru. Unatoč seksualnoj revoluciji, mračnu stranu svoje seksualnosti žene i dalje preispituju tek u mašti. A to im je velika pogreška - tvrde na internetskom portalu AskMen.com, jer muškarci žele znati i sudjelovati u svakoj, pa i najškakljivijoj ženskoj fataziji. Osim što će, podijele li je s partnerom, stvoriti čvršću vezu i produbiti međusobno povjerenje, sama spoznaja da njihova “mila i slatka ženica” ima i mračnu stranu potjerat će muškarcima krv u (mali) mozak te zajamčiti nezaboravan “okršaj” u krevetu. Tako će obje strane biti zadovolj(e)ne - žene će razveseliti probijanje njima čvrste, no u stvarnosti nepostojeće granice, koja dijeli amoralno od “pristojnog”, a muškarci će biti - sretni.
1. vrući seks s potpunim strancem
Ova fantazija nikad ne izlazi iz mode, a na njoj su novac “okrenuli” brojni autori ljubavnih romana. Seksi stranac je nježan, romantičan, citira poeziju, poznaje vina, primjećuje novu nijansu ruža, a u krevetu je “životnja” s medicinskim poznavanjem ženske anatomije. Dakle, imaginarni princ.
2. dobro plaćeni rad pod crvenim svjetiljkama
Amoralne, prezrene, razvratne... Maštanje o ulozi prostitutke za žene je kršenje jednog od najstrožih zakona u povijesti ženskog roda: onog što one same smatraju moralnim.
3. poljubac s najboljom prijateljicom
Ne, ova fantazija nije zalutala iz popisa najdražih muških seksi scenarija. Pomisao na poljubac, pa i nešto više, s prijateljicom ili seksi susjedom mnogim će ženama ubrzati bilo.
4. mlađi ljubavnik puuno je slađi (i neiskusniji)
Kao i muškarci, koji fantaziraju o mlađim ženama, i žene fantaziraju o mlađim muškarcima. Ako mogu oni, zašto ne bi mogle i mi, zaključuju dame. A mlađe je, napokon, i slađe...
5. uzbudljiv i opasan seks na javnome mjestu
Jedna od “najzločestijih” fantazija, barem tako žene misle, je ona kojom se krši zakon. Naime, nije da žene maštaju o tome da ih svi vide dok se seksaju već ih uzbuđuje mogućnost da ih netko vidi te da zbog toga završe u policijskoj postaji te dođu na “glas” kao amoralne.
6. domina ima potpunu kontrolu nad muškarcem
S obzirom na to da imaju osjećaj kako u stvarnom životu moraju biti pokorne, žene dominaciju uspostavljaju u mašti.
7. žene žele pokazati drugima sve što imaju
Ne žele to pokazati tako da na slučajne prolaznike “otvaraju” kaput, no rado bi, barem u mašti, zgodnom frajeru za susjednim stolom suptilno otkrile kakav grudnjak nose. Ili gaćice. Pritom seksi scenarij s motivom ekshibicionizma ne mora ići dalje od nevina pokazivanja donjeg rublja.
8. rob će ispuniti sve želje
Uz seksualno zadovoljstvo, u fantaziji o robu žene vjerojatno najviše “pali” pomisao da napokon imaju nekoga tko će bez pogovora odraditi sve kućanske poslove.
9. što žele vidjeti oni, jednako tako žele vidjeti i one
Za razliku od “svinganja”, koje može razbiti vezu ili brak ako ljudi nisu spremni pomiriti se s ljubomorom i s tim da dijele intimu, voajerizam nije ni približno opasan, pogotovo ako je izmaštan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku