Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Žene leptirice: Dizajnerica radi haljine vilinske ljepote i dizajna

Žene leptirice: Dizajnerica radi haljine vilinske ljepote i dizajna

Dizajnerica iz Barcelone Bibian Blue izrađuje haljine s printom leptira koje kao da su izašle iz bajke. Pogledajte galeriju slika najljepših 'vilinskih' haljina i saznajte što ju je inspiriralo na ove kolekcije

Kada govorimo o odjeći sa životinjskim printom, prvo ljudima pada na pamet leopard, gepard ili možda zebra. Međutim, ova dizajnerica svojim prekrasnim haljinama koje nalikuju na leptire podiže životinjski print na drugu razinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Leptir

Pokretanje videa ...

Ne radi se samo o printu - tkanine i uzorci izgledaju kao da su izašli iz bajke, a žene koje ih nose kao da će svaki tren poletjeti. 

Bibian Blue, kreatorica ovih haljina, kaže da su joj leptiri oduvijek bili inspiracija.

- Zapravo, imam 2 velika tetovirana leptira i uvijek ih volim imati kao dodatke, ali i za ukrase za dom - ispričala je.

- Bila je to kolekcija davne 2012. godine pod nazivom Crystal Flowers, inspirirana secesijom, vilama i Tiffany lampama - rekla je dizajnerica.

Objašnjava da 'voli vintage vilinske haljine, a budući da radi s digitalnim tiskom jednostavno je počela izrađivati ​​svoje tkanine, pa je za tu kolekciju upravo radila ovaj panel s različitim monarh krilima u različitim bojama i veličinama'.

Dodaje da tad još nisu imali jasnu viziju dizajna, već da su samo htjeli puno krila na haljinama kako bi dobili jasnu sliku kako to izgleda. 

Super široke suknja-hlače: Boje koje stilu daju notu posebnosti
Super široke suknja-hlače: Boje koje stilu daju notu posebnosti

- Jednostavno mi se svidjelo kako su ispali, a također i ljudi i klijenti... Postali su toliko popularni i od tada su naši bestseleri... - izjavila je za Bored pandu

Dosad su već napravili 4 kolekcije s leptirima s puno različitih otisaka leptira i moljaca.

Šarena odijela za izlaske: Top 10 veselih kompleta s uzorcima
Šarena odijela za izlaske: Top 10 veselih kompleta s uzorcima