Obavijesti

Lifestyle

Komentari 373

Žene, ovih deset stvari dovest će vašeg muškarca do ludila

Žene, ovih deset stvari dovest će vašeg muškarca do ludila
1

Želite li malo začiniti svakodnevicu i poboljšati svoj seksualni život, prakticirajte neke vrlo senzualne stvari koje će vašeg muškarca jednostavno 'raspametiti'

VIDEO

Pogrešno je vjerovati kako muškarce seksualno uzbuđuju samo konkretne radnje kao što je, na primjer, oralni seks. Postoje i vrlo suptilne situacije koje ih mogu toliko uzbuditi da će zaboraviti na sve, možda čak i na nogomet.

Ovdje je 10 savjeta - pokušajte, tko zna možda se vrlo ugodno iznenadite:

  • Vjerojatno ne postoji muškarac koji svoju djevojku ne bi volio promatrati dok kuha potpuno gola, samo s pregačom na sebi. Pa, ako želite malo začiniti svoj seksualni život - priuštite mu povremeno to zadovoljstvo.
  • Dobro, pogled na haltere i seksi rublje vjerojatno ne treba posebno isticati jer to je već poznato kao odličan afrodizijak. Ali, poigrajte se malo i, recimo, čistite kuću ili peglajte samo u izazovnom rublju.
  • Muškarcima je vrlo seksi kad žene dodiruju njihove mišiće i čude se koliko su veliki i čvrsti. Tako se osjećaju još muževnijima, a tada im je i seksualni nagon jači.
  • Masirajte mu ponekad stopala i poigrajte se malo s prsima na nogama. Pa krenite lagano i senzualno češkati mu noge tako da slučajno završite u unutrašnjosti njegovih bedara. Masaža dlanova, polagana i senzualna, sigurno ga neće ostaviti ravnodušnim. A, uživat će i ako mu noktima prolazite po podlaktici.
  • Uhvatite ga "onako usput" za stražnjicu dok prolazite kraj njega i prokomentirajte koliko je seksi.
  • Mnogi muškarci naježe se od zadovoljstva kad im partnerica prstima prolazi kroz kosu i lagano, polako masira glavu i vrat.
  • Idete li zajedno negdje van, možda u kino ili restoran, "slučajno" zaboravite odjenuti gaćice i to mu dajte do znanja. Ovo muškarce provjereno jako uzbuđuje.
  • Čeljust je osjetljivo područje kod muškaraca, odraz je njihove muževnosti i jako im je uzbudljivo kad im žene dodiruju taj dio tijela, bilo prstima bilo usnama - najbolje je i jedno i drugo u isto vrijeme.
  • Pogled na ženu koja uživa vrlo je uzbudljiv, stoga ne skrivajte svoje osjećaje već se opustite i pokazujte ih - prije, tijekom i nakon seksa. 
  • Ne zatvarajte vrata dok se tuširate ili kupate. Muškarci obožavaju promatrati partnericu dok je kompletno gola i mokra.
  • Divite mu se, dajte mu do znanja kako je on za vas najveći muškarac, najljepši, najpametniji, najseksipilniji itd. Htjeli mi to priznati ili ne, svi mi volimo čuti ovakve stvari jer nam po podiže ego, popravlja raspoloženje, a samim time jača želju za seksom.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 373
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno