Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Žene poručile muškarcima što žele u seksu, a momci uzvratili istom mjerom: 'Želimo to često'

Žene poručile muškarcima što žele u seksu, a momci uzvratili istom mjerom: 'Želimo to često'

Žene iskrenije i lakše razgovaraju sa ženama, a muškarci s muškarcima. Sigurno bi bilo korisnije da tajne podijele međusobno kako bi jedni od drugih naučili što žele u seksu

VIDEO

Gospodo, treba nam više vremena za orgazam nego vama i teže ga postižemo. Zato - ne žurite se i ne petljajte! Djevojke, to što muškarci ne izražavaju svoje emocije ne znači da vas ne vole, oni osjećaje jednostavno češće pokazuju kroz seks. Muškarcima je teško izraziti što osjećaju, ali vam zato to pokazuju time što se u krevetu žele čvrsto priviti uz vas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susjedi se žalili na glasan seks 00:31

Nakon godina i godina istraživanja te pisanja o seksu autorica niza priručnika o seksu Tracey Cox kaže kako je i dalje iznenađuje to što su ljudi često iskreniji u razgovoru o seksu s prijateljima nego s partnerima te da će jedno s drugim rijetko podijeliti ove rečenice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žene iskrenije i lakše razgovaraju sa ženama, a muškarci s muškarcima. Sigurno bi bilo korisnije da tajne podijele međusobno kako bi jedni od drugih naučili što žele u seksu.

Jeste li znali? Žene mirišu kao grejp ili luk, a muškarci kao sir
Jeste li znali? Žene mirišu kao grejp ili luk, a muškarci kao sir

Tracey Cox je zato godinama bilježila odgovore na pitanje: “Što biste željeli reći partneru o vašem seksualnom životu kada biste bili potpuno iskreni s njim?” te kaže kako je to dobra osnova za uvid u to kako se osjeća osoba s kojom dijelite krevet te savjetuje da to svakako bude i osnova za iskreni razgovor i strastveniji seks. 

Ako vas preplave misli da muškarac radi nešto pogrešno, recite mu da vam to ne odgovara. Muškarci ne mogu čitati misli, dodaje Tracey Cox. Kažite mu gdje i kako želite da vas dodiruje. Ako to ne učinite, partner neće imati priliku ispuniti vaše želje.  

Fotolia

Što žene poručuju muškarcima

  • Moramo biti emocionalno zagrijane.
  • Da bismo se osjećale seksi, moramo biti emocionalno zagrijane, ali i fizički stimulirane.
  • Riječi su za nas afrodizijak. Ako želite više seksa, jednostavno više razgovarajte s nama.
  • Uključite se u obavljanje kućanskih poslova, pa ćemo biti spremnije na seks. Osjećat ćemo se više kao ravnopravne partnerice, a manje kao posluga.
Ovi kućanski poslovi imaju najviše šanse da završe seksom
Ovi kućanski poslovi imaju najviše šanse da završe seksom
  • I mi želimo inicirati seks, ali ne stignemo to osvijestiti i realizirati želju ako vi “navaljujete” svaki dan u isto vrijeme.
  • Budite nježniji. Naša je koža osjetljivija od vaše. Ono što vi možda osjećate kao malo grublji dodir, nas može boljeti.
  • Nije istina da uvijek želimo romantičan seks. I mi ne volimo monotoniju te smo s vremena na vrijeme željne akcije.
  • Ne gnjavite nas seksom ako nismo raspoložene. Time nam dodatno ubijate želju. Sutra ćemo dvostruko uzvratiti.
  • Prihvatite to da put do našeg orgazma ne vodi isključivo klasičnim seksom, volimo dodire i poljupce.

Što muškarci poručuju ženama:

  • Prestanite se brinuti o tome kako izgledate.
  • Kad odbijete seks s nama osjećamo se kao da nas odbacujete kao osobu. Zato, molimo vas, ne činite to.
  • Naš seksualni sustav je vrlo jednostavan. Znamo, vaš je drukčiji, ali morate nam pokazati što i kako volite da bismo vaše tijelo mogli razumjeti pravilno.
  • Samo zato što želimo isprobati nove poze ili nove stvari u krevetu ne znači da mislimo da niste dovoljno seksi. Stvar je samo u tome da trebamo i želimo raznolikost.
  • Mi smo vizualni tipovi, volimo gledati seksi stvari i nema ništa loše ako gledamo erotske fotografije. I to je za ljude.
12 je tipova libida po Zodijaku: Otkrijte svoj - po satu rođenja
12 je tipova libida po Zodijaku: Otkrijte svoj - po satu rođenja
  • Prestanite se stalno brinuti o tome kako izgledate. I mi želimo da žena lijepo izgleda, ali smo fokusirani na dijelove koji nam se sviđaju i koje volimo, a ne na one detalje koje vi na sebi mrzite. 
  • Htjeli bismo se seksati često i redovito. Ako to nije moguće, molimo vas, uvijek nam objasnite zašto. Ako razumijemo zašto je tako i znamo da nas u budućnosti čeka super seks, moći ćemo to prihvatiti. 
  • Shvaćamo da je vaš seksualni nagon pod utjecajem mjesečnog ciklusa. No radije nam recite kad ste dobre volje i radimo to što češće nego da se fokusiramo na dane kada nije tako.  
  • Kad se ponašate kao da se seksamo samo zato što mi to želimo, to nas ljuti i čini razočaranima. Želimo da i vi uživate u seksu. 

POGLEDAJTE PRIČU O HRVATSKOM TIKTOK ZBORU:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'