Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Živi sa zvijezdom Instagrama i kaže da to je prava noćna mora

Živi sa zvijezdom Instagrama i kaže da to je prava noćna mora

Žena za njega nikad nema vremena. Skuha joj i večeru, a kada ju zamoli da odloži mobitel, ljuto mu kaže 'Ti mene ne podržavaš'. Suprug, iako je voli, sve je više bijesan...

VIDEO

Jedan frustrirani suprug progovorio je o tome kako je to biti u braku sa zvijezdom na Instagramu. 

Iako svi volimo zaviriti u idealan svijet influencera, gledajući gdje su i što posjetili, što su jeli ili odjenuli, vrlo malo nas upitat će se kakav je to 'posao' i kako stvarno izgleda njihov život, te kako sve to utječe na njihove obitelji i prijatelje.

Čini se, ako je vjerovati intimnoj ispovijesti čovjeka koji živi s instagramskom zvijezdom - život nije baš bajan već prilično frustrirajuć kako za nju tako i za njenu okolinu. Iako nije htio otkriti svoje ime na Redditu objasnio je da život uz nekoga tko po cijele dane gradi image na društvenim mrežama, znači da za njega nikad nema vremena. 

girlfriend taking selfie while boyfriend cutting green onion in kitchen

- Prvo mi dopustite da kažem da volim svoju ženu. Postoji razlog zašto sam je oženio, ona je zaista jedna super i nevjerojatna žena. Međutim, nitko nije savršen, uključujući i mene. Moj najveći prigovor je to što je toliko vezana za Instagram. Prošle godine, ona je pretvorila svoj profil na Instagramu u fitness program. I u tome je super uspješna. No ja sam se uznemirio jer ju sve to 'troši' više - kaže suprug, te dodaje da mu je supruga cijelo vrijeme na telefonu. 

Osvajaju Instagram: Oni su živi dokaz sličnosti vlasnika i psa
Osvajaju Instagram: Oni su živi dokaz sličnosti vlasnika i psa

- Svo svoje vrijeme poslije posla provodi 'sjedeći' na svom telefonu, a kad nije na Instagramu, traži od mene da je fotografiram za Instagram - kaže. Po cijele večeri, nastavlja, stavlja postove, sjedi na kauču i odgovara na komentare i pitanja ili stavlja svoje stvari za vježbanje na svoje Insta priče. 

- To uvijek potraje i ako ako nešto poput 'dušo možeš li mi pomoć postaviti stol', ona kaže: 'Aha', i nastavi gdje je stala. Ja sam skuhao večeru, dok je ona bila zalijepljena za telefon, a i za vrijeme večere se nije odvajala od njega. Bila je na telefonu i dok smo gledali Sopranos. I kad smo otišli na spavanje, ona je još dodatnih sat vremena izgubila na njemu - jada se suprug, kojeg cijela stvar već poprilično čini užasno bijesnim. Njegova žena povremeno spusti telefon iz ruku, no povremeno se naljuti na njega jer ju želi zaustaviti u tome što radi, a onda mu odgovori: 'Ti me uopće ne podržavaš'. 

Meghan i Harry otvorili profil na Instagramu, objavili i fotku
Meghan i Harry otvorili profil na Instagramu, objavili i fotku

Svoje je čitatelje pitao što misle o tome i je li on u krivu što je od nje traži da češće odustane. No ljudi na Redditu bili su nevjerojatno suosjećajni prema njemu. 

Komentirali su da se žena ponaša 'nerazumno', a drugi su komentirali da joj posao ne može biti njen cijeli život. 

- Možda plaća nije poput one na njenom pravom poslu, ali to je ipak posao. Ona treba shvatiti kako mora uravnotežiti te obaveze s brakom i drugim važnim stvarima u životu - napisali su. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti