Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Živio je s penisom na ruci šest godina, a sada mu je konačno presađen na pravo mjesto

Živio je s penisom na ruci šest godina, a sada mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

VIDEO

Malcolm MacDonald (47) iz Thetforda u Velikoj Britaniji izgubio je svoj ud nakon iznimno opasne infekcije 2014. godine. Liječnici iz londonske sveučilišne bolnice napravili su mu novi koji je privremeno pričvršćen na njegovu ruku, a trebao je biti premješten na pravo mjesto još 2018., no zbog zdravstvenih komplikacija tada nije bilo moguće obaviti zahtjevnu operaciju. Sada je ušao u povijest kao prvi čovjek kojemu je transplantiran penis s ruke na pravo mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Žens ima tetovažu za mjerenje penisa VIDEO

Godinama je čekao na bolničkim listama, suočio se i s tehničkim pogreškama, a onda i s pandemijom što je dodatno produljilo situaciju u kojoj se nalazio, ali nakon šest dugih godina, Malcolm je dobio ono što je nestrpljivo čekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kirurzi su uzeli komad kože s Malcolmove ruke te ga 'zarolali' u oblik penisa. Zatim su stvorili uretru i instalirali dvije cijevi kako bi s pomoću pumpice mogao postići mehaničku erekciju. Novi penis pripojili su na Malcolmovu podlakticu. Tamo je nekoliko godina 'rastao' kako bi bio spreman za 9-satnu operaciju pričvršćivanja na pravo mjesto.

Kako bi Malcolm bio još zadovoljniji sa svojim novim penisom, kolegijalni liječnici za vrijeme dogovara odlučili su mu na originalnu duljinu nadodati još pet centimetara.

MacDonald se s infekcijom borio nekoliko godina prije nego što su mu prsti na rukama i nogama pocrnili, a ubrzo nakon njih ista je sudbina zadesila i njegov penis. Sve to dogodilo se 2014. godine kada mu je penis jednog dana samo otpao.

- Znao sam da će se to dogoditi i već sam prošao kroz sve stadije očaja, pa sam ga samo pokupio s poda i bacio u smeće. Za mene je to bilo kao u horor filmu - priznao je.

Vrijeme prije operacije, priznaje Malcolm, bilo je jedno od najgorih razdoblja u njegovom životu. Okrenuo se alkoholu i zanemario svoje dvoje djece.

- Osjećao sam se kao sjenka čovjeka, moj život se raspao jer nisam imao samopouzdanja - rekao je za The Sun.

Međutim, kada je doznao da uskoro ide na operaciju i kada je ugledao svoj novi penis po prvi put, promijenio se.

- Moja sreća u životu nije bila baš najbolja do sada, no ne može se pogoršavati zauvijek, zar ne? - rekao je Malcolm koji se susreo s niz zanimljivih situacija s penisom na ruci.

Kako penis može izgledati veće bez operacije i koji horoskopski znakovi najdulje žive
Kako penis može izgledati veće bez operacije i koji horoskopski znakovi najdulje žive

- Većinu vremena sam ga skrivao u majicama dugih rukava, no povremeno bi se dogodilo da ga netko primijeti. U tim sam slučajevima govorio da je 'paketić' u mom rukavu diktafon koji svuda nosim, što je čudno, ali ne čudnije od istine - priznaje.

Jednom prilikom starija gospođa ga je u dućanu zamolila da joj dohvati nešto s visoke police, pri čemu mu je penis ispao iz rukava i zamahnuo joj je njime pokraj glave.

Njegov neobično pozicionirani ud, kaže MacDonald odlično je mjesto za držanje rezervnih strelica dok igra pikado. S penisom se i sprijateljio te mu je dao ime Jimmy, prema nadimku kojim su se on i prijatelji dozivali kada su bili djeca.

- Ovaj penis je definitivno moj prijatelj. Bit će ovo odlična priča za unuke. Da se ne mogu smijati penisu na ruci, to stvarno ne bi imalo smisla - našalio se Malcolm.

POGLEDAJTE VIDEO: LUKSUZ U ŠESTINAMA OD 1.950.000€

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru