Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Znakovi promjene: Kada je pravo vrijeme za novu frizuru

Znakovi promjene: Kada je pravo vrijeme za novu frizuru
1

Ako su vam pramenovi vidljiviji od boje kose, kosa je suha i ispucala, a vaš frizer napamet zna kako vas treba ošišati, krajnje je vrijeme da se odvažite na promjenu

VIDEO

Kažu li vam prijateljice koje vas dugo nisu vidjele da se niste nimalo promijenili od srednje škole, možda je vrijeme da to napokon učinite. Potražite u časopisima frizure koje vam se sviđaju i odlučite se za onu koja vam najbolje pristaje. No primijetite li da vam kosa beživotno pada i da nema volumena čak i nakon feniranja, također je vrijeme za promjenu. Najprije je nakovrčajte ili barem malo podrežite. 

A trošite li više od 20 minuta na stiliziranje, znači da od trenutačne frizure ne možete puno napraviti. Neka vas frizer ošiša slojevito da možete uvijati kosu ili “oživi” vaše beživotne uvojke, primjerice, tako što će vam napraviti bob frizuru. Također, vežete li stalno kosu u rep, i to je znak da joj treba promjena.Napravite šiške ili se slojevito ošišajte da biste oblikovali uvojke, a i tako ćete kosu češće nositi raspuštenu. Ako vam je kosa presvijetla, tamnijim pramenovima vratite joj prirodnu boju. 

Kosa je postala suha

Kako biste se riješili suhe i ispucane kose, više se ošišajte. No dotad hidratizirajte kosu kremama. 

Frizer vas može šišati zatvorenih očiju 

Vrijeme je da potražite novog frizera ako vas sadašnji zna napamet ošišati. Kako biste bili moderno ošišani, isprobajte kraće frizure, a onda mijenjajte teksturu i boju kose prema želji. Za početak neka slojevi budu dulji, a obvezno upotrebljavajte sprej za volumen.

Pramenovi su vam vidljiviji od boje kose

Ako je ovo vaš slučaj, znači da su vam pramenovi predebeli. Za promjenu obojite kosu u jednu boju kako biste prekrili sve pramenove, a nove nemojte praviti barem tri mjeseca. Ionako će se svjetliji pramenovi s vremenom vidjeti ispod boje, a to će kosi dati poseban sjaj.

Promijenili ste stil, ali niste frizuru

Mijenjanje stila odijevanja idealno je i za promjenu frizure. Tako ćete imati novi izgled doslovno od glave do pete. Primjerice, ako ste upravo smršavjeli i ponosno pokazujete liniju u novoj odjeći, neka i kosa bude glatka i sjajna, a frizura neka ističe crte lica.

Brzo rješenje

Ne dobivate više komplimente na račun kose? Samo je uvijte vrućim ili električnim uvijačem pa uživajte u novoj frizuri i bez posjeta frizeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam