Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Zov divljine: Pravila ponašanja za seks pod otvorenim nebom

Naoružajte se dekicom, vrećom za spavanje, repelentima i vlažnim maramicama, a čuvajte od pogleda djece, policajaca i ćudorednih građana i uživat ćete u prirodi

Allmoviephoto
Foto: Allmoviephoto
6 komentara

S dolaskom sunčanih dana i proljetnog vremena, u ljudima se budi uspavani libido kao što se budi i priroda. Ipak, ne treba zaboraviti odgovorno ponašanje i pobrinuti se da intimni trenuci ne završe na internetu ili ne budu kažnjeni kao neprimjereno ponašanje u javnosti. Ako se odlučite na takvu avanturu, potrebno je pronaći mjesto skriveno od tuđih pogleda i svakako pripaziti da niste u blizini obitelji s malom djecom. 

Opasnosti vrebaju u prirodi

Iako u našim krajevima nema otrovnog bršljana, u žaru strasti vam se može dogoditi da ne vidite koprive ispod vaših gležnjeva ili gole stražnjice. Iako vam ne mogu nanijeti ozbiljnije ozljede, mogu pokvariti strastveno iskustvo.

Potrebni rekviziti

Duga, topla dekica osigurat će vam minimum udobnosti gdje god se našli, a na sebi zadržite što više odjeće u slučaju da morate bježati od predstavnika zakona ili drugih, ćudoredno i konzervativno nastrojenih sugrađana. 

Zaštita od buba i krpelja

Kako je proljeće idealno doba za krpelje, prije odlaska na vaš seksi izlet dobro se našpricajte repelentima. Ipak, izbjegavate osjetljiva područja poput genitalija, da ne biste morali liječniku objašnjavati svoje značenje "sigurnog seksa". Nakon povratka u civilizaciju detaljno se pregledajte, a možda vas i "igra doktora" odvuče u novu pustolovinu.

Romantično i toplo

Ako planirate prespavati u prirodi, najromantičnija izvedba toga bit će pod vedrim nebom. Kako navečer temperatura značajno pada, najbolje je da sa sobom ponesete vreće za spavanje. Prema savjetima izviđača i planinara, najlakši položaj za vođenje ljubavi u vreći za spavanje je spušteni misionarski, koji uključuje samo lagane kretnje bez seksualnih vratolomija.

Ekološki osviješteni

U seksu koristite zaštitu, poput kondoma, čak i ako to inače ne činite. Tako ćete se nakon seksa jednostavnije "dovesti u red" iako nemate izvor vode ili zahod u blizini. Pri odlasku iz prirode, sa sobom obavezno ponesite smeće.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message