Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žuja je zakon za vrijedne vrtlare u Gradskim vrtovima

Na gradskom vrtu Savica vodeća domaća pivovara nagradila je vrijedne vrtlare omiljenom Žujom koja je poslužila kao idealno osvježenje uz cjelodnevni zabavno - edukativni program

Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Urbani vrtovi su zakon za građane i lokalnu zajednicu. To može potvrditi i omiljeno pivo Žuja koja od prvog dana osvježava vrijedne vrtlare na gradskim vrtovima diljem Hrvatske. Da se radi o pravoj zelenoj revoluciji dokazuje 3000 obitelji koji su se u protekle tri godine ujedinile na gotovo 20 gradskih vrtova širom Hrvatske. Ova pozitivna priča prisutna je i na najnovijoj zagrebačkoj lokaciji na Gradskom vrtu Savica gdje se može vidjeti još jedan primjer građana kako uzgajaju vlastitu hranu u svojem susjedstvu. 

Uz glavne pokretače projekta Grad Zagreb, 24sata i Radio Kaj, vrijedni vrtlari svaku put mogu računati na omiljeno hrvatsko osvježenje Ožujsko pivo koje, kao partner ovog projekta, od prvog dana neumorno prati širenje Urbanih vrtova. Zajedno sa Zagrebačkom pivovarom podržava stavljanje marljivog građana u središte ove inicijative što i sama učestalo potiče u mnogobrojnim društveno odgovornim projektima. Tako je i na Gradskom vrtu Savica vodeća domaća pivovara nagradila vrijedne vrtlare omiljenom Žujom koja je poslužila kao idealno osvježenje uz cjelodnevni zabavno-edukativni program. 

Da zelena akcija na Savici bude zakon osigurali su organizatori projekta uz vrtnu zabavu, kojoj su se spremno odazvali gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić i popularna grupa Detour. Za zakon osvježenje nije bilo dileme jer tu je uvijek omiljeno hrvatsko pivo – Žuja koja uvijek dobro ide uz  roštilj i druge ukusne zalogaje. Jedno je sigurno, Žuja je zakon i u Gradskom vrtu Savica. Živjeli!

 

Tema: Urbani vrtovi

Možda vas zanima i ovo:
Message