Lifestyle

Komentari 42

Zvijezda Instagrama podučava žene kako da ulove milijardere

Anna Bey promijenila je izgled kako bi se uklopila u visoko društvo, a to je uključivalo i odlazak pod nož. U vezi je s bogatim bankarom i podučava žene kako ući u visoko društvo i uloviti bogataša

Zvijezda Instagrama koja poučava druge žene kako da 'ulove' milijardera otkrila je kako održava svoj bogati stil života preko 'muškaraca s kojima je bila.'

Anna Bey (32), poznatija pod pseudonimom JetSetBabe, objasnila je kako je promijenila svoj izgled da bi bila prihvaćena u visoko društvo, što je uključivalo i plastičnu operaciju nosa i jagodica.

- Žene se ne bi smjelo suditi zbog toga što uživaju u novcu svojih bogatih muževa, ali ne volim naziv za to 'kopačica zlata' ('gold digger') - izjavila je za Daily Mail.

Međutim, blogerica iz Londona, koja je u vezi s bogatim bankarom, dodala je da bi joj veza s nekim tko nema puno novca jako teško pala, komentirajući: "Prioritet mi je udoban način života".

Gostujući u emisiji 'This Morning' Anna je objasnila kako je postala ovisna o tom luksuznom životu.

- S 18 godina sam došla u posjet Italiji gdje sam upoznala jednog bogatog muškarca koji me uveo u ovaj stil života. Jako brzo sam se navikla na lijepe stvari, a jednom kad se na to navikneš, jako teško je vratiti se starom životu. Iako smo prekinuli, održala sam taj luksuzan stil života zahvaljujući muškarcima s kojima sam bila u vezi - objasnila je Anna. 

Promijenila je izgled kako bi se uklopila u visoko društvo, a to je uključivalo i odlazak pod nož.

- Morate biti na razini visokog društva. Postoje nepisana pravila kojih se svi moraju pridržavati - rekla je.

- To obično znači da se u potpunosti morate transformirati, svoj izgled, svoje ponašanje... Izgubila sam oko 15 kg. Napravila sam plastičnu operaciju nosa, te sam punila obraze kako bih imala više jagodice - objasnila je Anna.

Anna vodi blog JetSetBabe i online školu koja se sastoji od tečajeva koji podučavaju žene kako da uđu najviše krugove društva i izlaze s bogatim muškarcima. Škola se zove School Affluence, a sve o tečajevima se može saznati na stranici.

- Mnogi (bogati muškarci) žele ženu visokog kalibra. Moramo biti iskreni s činjenicom da živimo u vrlo površnom svijetu - dodala je.

Anna je dodala da vjeruje da nema ništa loše u tome što neke žene biraju ne raditi i živjeti od novca koji zarađuje bogati suprug.

- Žene bi trebale imati izbor - hoće li raditi ili ne. Ne mislim da bi se ijednu od tih žena udanih za bogate muškarce trebalo prisiljavati na rad. Ne bi ih se trebalo osuđivati ako su izabrale ne raditi - objasnila je.

Međutim, Anna objašnjava da žene koje poučava prvenstveno uči da budu neovisne u slučaju da njihova veza završi.

- Učim ih da budu pametne, imaju ušteđevinu, obrazuju se i steknu neko radno iskustvo - komentira Anna.

Dok Anna priznaje da jet-set stil života nije za svakoga, dodala je kako ne vjeruje da bi mogla biti s nekim tko nema novca.

- Moj blog i škola nisu za sve žene. To je osmišljeno za određene žene koje žele poboljšati svoj životni stil. A ja? Ne vjerujem da bih mogla biti s nekim tko nije bogat. Ipak mi je ugodan životni stil prioritet, isto kao i ljubav - izjavila je.

Što vam donosi ljubavni horoskop do kraja godine? Bikovi će zadoviti gdje stignu, a Djevice neće moći odoljeti posebnoj osobi

Najčitaniji članci