Zamislite sočnog ljepotana koji u sebi između dvije kriške kruha ima šunku, naribani sir, jaja, bešamel, salatu ... no, nešto mu nedostaje! Hm? Pa sendvič je bez veze, kad nema Zvijezda majoneze...
Zvijezdin "Servis za sendviče" priprema egzotične okuse...
Na Zagreb Chill&Grill festivalu od 27. 4. do 1. 5. održat će se i Zvijezdin kuharski show na kojem će se pripremati, a potom i degustirati ukusni sendviči spravljeni prema recepturama iz cijelog svijeta
A najukusniji sendviči ovog će se vikenda pripremati na Bundeku gdje se održava Zagreb Chill&Grill festival na kojem od 27. 4. do 1. 5. kuhaju najbolji hrvatski chefovi, sviraju vrhunski domaći bendovi i piju se prava domaća craft piva.
No, to nije sve.
Svi su pozvani na Zvijezdin kuharski show gdje će se pripremati, a potom i degustirati ukusni sendviči spravljeni prema recepturama iz cijelog svijeta. Zvijezda će od subote, 28. 4. do 1. 5. od 12.15 do 13 sati u sklopu Zagreb Chill&Grilla imati svoj "Servis za sendviče" na kojem će se izmjenjivati gastro stručnjaci i učenici.
Posjetitelji će saznati kako pripremiti savršeni brzi obrok s okusom Francuske, Tajvana, Brazila i neizostavne Zvijezda majoneze jer ipak Hrvati najbolje znaju da je sendvič bez veze kad nema Zvijezda majoneze.
Na prvom Zvijezdinom "Servisu za sendviče" u subotu će posjetiteljima ukusne sendviče pripremiti Lana Klingor Mihić s učenicima Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb. Nakon Lane, u nedjelju, 29. 4. kulinarska zvijezda bit će Darko Kontin s profesorima Stipanom Tomjenovićem i Ivanom Gagrom te njihovim učenicima.
Oni koji na Budek navrate u ponedjeljak, 30. 4. ukusne sendvič delicije iz raznih krajeva Hrvatske pripremat će im profesor Mato Đurović i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a 1. svibnja Vedran Bošković otkrit će brazilske sendvič delicije sa Zvijezda majonezom.