Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Beauty trikovi: Šibica spašava nokte, a četkica za zube obrve

Beauty trikovi: Šibica spašava nokte,  a četkica za zube obrve
1

Baby puder i soda bikarbona djeluje kao šampon za suho pranje, gel za kosu zamijenit će mješavina bjelanjaka i šećera, a pjenu za brijanje regenerator za kosu

VIDEO

Nestalo je laka za kosu, a nema ni gela - to nije razlog za paniku. Uobičajene kozmetičke preprate mogu u trenu zamijeniti namirnice iz kuhinje.

Avokado umjesto hidratantne kreme

Hidratantnu kremu može zamijeniti i maska od avokada koja je bogata uljima i hranjivim sastojcima koji će nahraniti kožu i učiniti je glatkom. Dovoljno je izmiksati pola avokada i malo mlijeka, nanijeti ga na lice i ostaviti da djeluje 10 minuta.

Regenerator će zamijeniti kremu za brijanje

Kremasta i gusta formula regeneratora za kosu može zamijeniti kremu za brijanje. Bolja je opcija od sapuna koji začepljuje pore i sprječava ljuštenje kože koje nastaje zbog depilacije na suho. 

Nokte spašava šibica

Požutjele nokte izbijelit će pasta od limunovog soka i soda bikarbone, dok će napuknuti nokat u trenu spasiti šibica. Vrh šibice djeluje kao rašpica za nokte. 

Soda bikarbona za bijele zube

Izbjeljivanje zubi je skup postupak koji može zamijeniti i soda bikarbona. Dovoljno je pomiješati jednu žličicu sode s malo soli i nekoliko kapi octa te mješavinom oprati zube. Isti postupak možete ponoviti dva do četiri puta na mjesec. 

Četkica za zube spašava neposlušnu kosu i obrve

Četkica za zube može ukrotiti neposlušne obrve, a dovoljno je na nju samo nanijeti malo laka za kosu. Osim kod uređivanja obrva, četkica pomaže i kod većeg volumena kose. Natapirati kosu možete tako da povlačite četkicu od sredine prema korijenu vlasi. 

Baby puder djeluje kao šampon za suho pranje

Odlična alternativa za šampon za suho pranje jest baby puder. On će upiti višak masnoće pa će kosa prije pranja izdržati još jedan dan. Osim baby pudera pomaže i soda bikarbona. 

Gel za kosu zamijenit će bjelanjak i šećer

Mješavina bjelanjaka i šećera bila je popularna 70-ih godina, a odlično dođe u žurbi. Najbolje ju je nanijeti na mokru kosu i osušiti. Pomiješajte 1/4 šalicu vode, 1/4 šalicu šećera i dva bjelanjka, pa dobivenu pjenu nanesite na kosu. Frizuru ćete lako oblikovati i bit će postojana. 

Bronzer neće curiti uz malo laka za kosu

Bronzer za tijelo ili kreme u boji lako cure, a na mjestu će ih zadržati lak za kosu. Dovoljno je samo tijelo nasprejati lakom nakon što se bronzer osuši.

Bjelanjci djeluju kao facelifting

Bjelanjci u samo pet do 10 minuta mogu zategnuti kožu. Preporučuje ih se razmutiti i nanijeti na lice te nakon određenog vremena isprati mlakom vodom. 

Tamni ruž novi je vladar jeseni: Na usnama sada žive boje vina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam