Obavijesti

Ljubimci

Komentari 8

Ljubitelj životinja iz Niša brine o čak 400 zlostavljanih pasa

Ljubitelj životinja iz Niša brine o čak 400 zlostavljanih pasa
2

Saša Pejčić pet godina u Nišu brine se o napuštenim i zlostavljanim životinjama. Pozivu u pomoć skloništu koji je poslao prije mjesec dana odazvao se cijeli svijet

VIDEO

Saša Pejčić, shvativši da se u njegovom gradu masovno ubijaju i zlostavljaju napušteni psi odlučio je u Nišu otvoriti sklonište za napuštene i zanemarene životinje. 

Osim životinjama pomogao je i jednom beskućniku kojeg je zaposlio u skloništu. Bilo je to prije pet godina. 

Dnevno pojedu do 120 kg hrane

Kako piše lifewithdogs.tv, Saša danas brine o 400 pasa koji svaki dan pojedu između 100 i 120 kilograma hrane. Unatoč krizi sve ove godine niti jedan dan nisu ostali gladni.  

U pomoć su mu osim prijatelja i običnih ljudi uglavnom, s donacijama hrane uskakali lokalni pekari i mesari.

Sve do prije mjesec dana. Shvativši da su zalihe hrane pri kraju u očaju je zatražio pomoć od humanitarne zaklade koja pomaže napuštenim životinjama. 

Brojne donacije

Njegova priča o udomljavanju zlostavljanjih i napuštenih životinja  vrlo brzo obišla je svijet. Govori o tome podatak da su se  ljubitelji životinja pobrinuli da psi o kojima Saša brine više nikada ne budu gladni.

U kratkom roku od donacija prikupljeno je 10.500 dolara, a u lipnju  ljubitelj životinja iz Srbije za svoje pse dobit će još 12 tisuća dolara. 

Također, svaki mjesec (nakon lipnja)  organizacija Harmony Fund skloništu iz Niša plaćat će troškove potrebne za normalno funkcioniranje skloništa.

Pomoć je to koju ovaj ljubitelj životinja vrlo vjerojatno niti u najljepšim snovima nije očekivao. 

- Poslije toliko godina pakla dižemo se iz pepela poput poput Feniksa - izjavio je vidno uzbuđeni Saša nakon što je saznao da njegovi psi više nikada neće bit gladni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode