Obavijesti

Ljubimci

Komentari 11

Razveselite ljubimca božićnim poklonom! Idealni poklon je ...

Razveselite ljubimca božićnim poklonom! Idealni poklon je ...
3

Vrijeme darivanja, kada su kućni ljubimci u pitanju prilika je za štednju. Iskoristite brojne popuste koje nude trgovine i web shopovi specijalizirani za kućne ljubimce

VIDEO

Kućni ljubimci za većinu vlasnika ravnopravni su članovi obitelji, a u nekim razvijenijim državama, pogotovo tijekom Božića ljubimci su čak ravnopravniji od ljudi. 

Nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji na uzorku od tisuću vlasnika pokazalo je da će više od 75 posto njih svojim ljubimcima kupiti božićni poklon. Čak 66 posto ispitanih izjavilo je da će na ljubimca potrošiti više nego na partnera, konkretnije 38 funti (oko 350 kuna). 

Amerikanci kupuju 'high-tech' poklone

Općenito gledajući ponudu po portalima specijaliziranim za kućne ljubimce u Europi se najčešće poklanjaju kozmetički tretmani, razne poslastice, ogrlice, igračke i odjeća, naravno sve s božićnim motivima. Naravno ima i onih koji će na poklone za kućne ljubimce potrošiti tisuće raznih valuta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Među njima najviše je Amerikanaca koji će tijekom blagdana na kućne ljubimce potrošiti pet milijardi dolara. U SAD-u trenutno su u modi skupi high-tech gadgeti poput digitalnih pojilica, hranilica, ogrlica za praćenje ljubimaca,pećnica za pseće kolačiće, usisavača dlaka, digitalne opreme za vježbanje, klima uređaja, pročišćivača zraka i naravno igračaka na daljinsko upravljanje. 

A što je s Hrvatskom? 

Iako službena istraživanja ne postoje sasvim sigurni smo da će mnogi od vas iznenaditi svojeg ljubimca. Ako već niste kupili poklon savjetujemo vam da kupujete pametno. 

Umjesto klasičnih božićnih poklona ljubimcima poklonite igračke, hranu, poslastice, sredstva protiv buha i krpelja te opremu koju bi im kupili i da nije Božić. 

Zašto kupovati tijekom božićnih blagdana?

 Vrijeme darivanja, kada su kućni ljubimci u pitanju idealno je za štednju čak i nekoliko stotina kuna. Većina trgovina pogotovo web shopova za kućne ljubimce poput dalmino.eu vlasnicima tijekom božićnih blagdana nudi velike popuste plus dodatne poklone iznenađenja ( kalendare, kutije za hranu, gratis poslastice i slično). 

Izbjegavajte impulzivnu kupnju poklona s božićnim motivima jer psima i macama ništa ne znači ako im odjenete kapicu Djeda Mraza. 

Od skupih poklona puno će im biti draže ako im poklonite sebe. Umjesto da ih ostavite same i otiđete na proslavu s prijateljima badnju večer i božićno jutro provedite u njihovom društvu. 

Zanima nas da li će vaši kućni ljubimci dobiti poklon ispod bora? Kako ćete ih iznenaditi?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…