Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Vau SUPERsubota: Pogledajte kako je bilo na psećem showu!

Vau SUPERsubota: Pogledajte kako je bilo na psećem showu!
59

SUPERNOVA Centar Zagreb okupio je danas stotine ljubitelja životinja, među kojima i poznate osobe koje su sa svojim ljubimcima prošetale modnom pistom

VIDEO

SUPERNOVA Centar Zagreb  u suradnji s portalom ljubimci.24sata.hr i partnerima okupio je danas stotine ljubitelja životinja, među kojima i mnoge poznate osobe koje su sa svojim ljubimcima prošetale modnom pistom kako bi dale popularizirale udomljavanje.

Humanitarna revija

Atraktivan program, značajne pogodnosti u trgovinama Supernova centra Zagreb, besplatan Eko taxi prijevoz za vlasnike pasa i goste događanja, privukli su veliki broj posjetitelja na ovu humanitarnu i zabavnu priredbu.

Od ranog jutra bilo je veselo u Pet Centru koji je osigurao popuste za posjetitelje, ali i na njihovom info veterinarskom korneru u sklopu kojeg su posjetitelji mogli dobiti besplatne veterinarske savjete u vezi svojih četveronožnih ljubimaca. 

Ljubimce čitatelja  portala Klokanica.hr koji su sudjelovali na reviji Pet Centar je darivao kaputićima za pse.

Pet Centar pokazao se kao izvrstan prijatelj ljubimaca što ne čudi jer riječ je o vodećem centru za hranu i opremu za kućne ljubimce koji od svog početka surađuje s azilima za napuštene životinje poput Noine Arke. 

Svaki vlasnik koji udomi psa na poklon dobiva hranu za psa, posudicu te igračku. 

Program „Vauu SUPERsubote“ započeo je predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji traže udomitelje, a nastavio se revijom ljubimaca poznatih osoba. 

Reviju su vodili Ankica Dobrić i njen pas Buda kao suvoditelj, a pistom su prošetali psi koje su udomili Vanja MamićDalibor Petko i Slavko Sobin, kao i ljubimci Lee Dekleve, Luke Nižetića, Marine Tomašević, Ivane Marić, Tene Nemet Brankov i Sanje Doležal.


Zabava uz ples sa psima

Uslijedio je pravi pseći plesni show u izvedbi Dog dancing team-a te modna revija djece, mama i njihovih ljubimaca nagrađenih u natječaju portala Klokanica.hr.

Rehabilitacijski centar Silver predstavio je pse obučene za pomoć ljudima s posebnim zdravstvenim potrebama i posebno rijetke pasmine, a Udruga Indigo psa za udomljenje koji je šetao centrom raznoseći besplatne primjerke 24SATA oduševljenoj publici.

Besplatni veterinarski savjeti i zabava za najmlađe

Pet centar osigurao je besplatne savjete veterinara, Jadransko osiguranje informiralo je o policama osiguranja za ljubimce, frizure za pse stilizirao je grooming salon Luna, dok je Eukanuba počastila darovima. 

Posjetitelji su se mogli besplatno našminkati kod dm vizažista, zatim profesionalno fotografirati te preuzeti CEWE fotografije na dar.

U JUNIOR kutku mališane je zabavljao plišani psić Cacamax, idealan za privikavanje djeteta na brigu o ljubimcu kojeg je predstavio Baby Center , a najmlađi su se također mogli zabaviti u dječjem turniru u Brainbox igri.

Likovni umjetnik Boris Hrepić s djecom je oslikao Emaus drvene pseće kućice koje ostaju na trajno korištenje četveronožnim posjetiteljima centra.

Velik broj posjetitelja, kao i njihov interes za pase i štence iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Dumovec, sigurno će rezultirati uvećanjem nekih obitelji za novog, odanog prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith