Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Top 20: Kad ljubimci zarađuju puno više od svojih vlasnika!

Top 20: Kad ljubimci zarađuju puno više od svojih vlasnika!
1

Portal gobankinrates.com objavio je listu 20 ljubimaca koji zarađuju više od svojih vlasnika. Na listi se osim 'internetskih' nalaze i filmske, ali i sportske 'zvijezde'

VIDEO

Zahvaljujući tituli 'najslađeg psa na internetu' njemački patuljasti špic postao je jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu, a njegovi vlasnici zahvaljujući svom ljubimcu milijunaši. Međutim, lista vlasnika koji zarađuju na svojim ljubimcima puno je šira.

Portal gobankinrates.com objavio je listu 20 ljubimaca koji zarađuju više od svojih vlasnika. Na listi se osim 'internetskih' nalaze i filmske, ali i sportske 'zvijezde'. 

Mačak Tardar Sauce

Mačak Tardar Sauce poznatiji kao Grumpy  do sada je prema procjenama stručnjaka zaradio 100 milijuna dolara. Opširnije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kit Keiko

Kit Keiko proslavio se glumeći u filmu ' Moj prijatelj Willy'. Nažalost, Keiko je uginuo, ali tijekom života zaradio je oko 36 milijuna dolara.

Jack Russel  Moose

Ovaj simpatični pas u seriji glumio je psa Eddieja i za svaku epizodu njegov vlasnik dobio 10 tisuća dolara. Uginuo je 2006., a vlasniku u nasljedstvo ostavio 3,2 milijuna dolara.

Majmun Crystal

Majmunica Crystal bila je zvijezda serije Animal Practice. Po epizodi je zarađivala 12 tisuća dolara. Nastupi u ovoj seriji otvorili su joj vrata show businessa te je u karijeri glumila u mnogim blockbusterima  poput Mamurluka i Noći u muzeju.

Tara 'mačji heroj'

Nakon što je od susjedova psa spasila dječaka (pogledajte) Tara je postala globalno poznata. Nedavno je čak osvojila prestižnu pseću nagradu, a Washington Post procjenjuje kako Tara od prikazivanja na YouTubeu zarađuje između 55 i  463 tisuće dolara godišnje.

Rin Tin Tin

Mlađe generacije možda ga se ne sjećaju, ali njemački ovčar  Rin Tin Tin bio je zvijezda filmova početkom i sredinom 20. stoljeća. Zarađivao je dvije tisuće dolara tjedno ( malo u odnosu na današnje zvijezde).

Pal ( Lassie)

Iako je njegovo pravo ime Pal, ipak ga svi znaju po njegovom filmskom imenu. Riječ je o škotskoj ovčarki Lassie koja je zarađivala četiri tisuće dolara tjedno. 

Boo

Kakav bi to bio članak o popularnim ljubimcima da se na listi ne nalazi Boo, 'najslađi pas na internetu' koji godišnje zarađuje oko milijun dolara.

Medvjed Bart

Bart se proslavio glumeći u filmu Edge, ali uz njega glumio je u mnogim drugim filmovima i serijama od čega je zaradio oko šest milijuna dolara.

Mačka Lil Bub

Vlasnik ove simpatične mačke samo od prikazivanja na YouTubeu zarađuje 30 tisuća dolara godišnje.

Pas Bodhi

Pas Bodhi, pasmine Shiba inu trenutno je jedan od popularnijih pasa na društvenim mrežama.

 Osim lajkova od ugovora za fotografiranje i gostovanja na različitim događanjima u odjeći popularnih modnih dizajnera zarađuje i novac, konkretnije 15 tisuća američkih dolara mjesečno.

Mačka Maru

Dogodovštine ovog mačka na YouTubeu do sada su pregledane 160 milijuna puta,a također zarađuje od prodaje knjiga i DVD-a. Koliko? Oko 180 tisuća dolara godišnje.

Pas Pudsey

Televizijsku slavu ovaj pas stekao je 2012. nastupivši u britanskom 'talent showu' ,a zahvaljujući talentu dobio je svoj film. Do sad je zaradio oko 1,5 milijuna dolara.

Keyboard Cat

Originalni video mačke koja svira klavir do sad je vidjelo više od 40 milijuna ljudi. Mačka je nažalost uginula, ali iza sebe je ostavila nasljedstvo od 175,8 tisuća dolara.

Mačak Henri

Prvi video s mačkom Henrijem na YouTubeu je objavljen 2007. godine. Njegov vlasnik zarađuje oko tisuću dolara tjedno.

Pukovnik Meow

Colonel Meow rođen je 2011. godine, a ubrzo nakon rođenja udomila ga je Anne Marie Avery. Osim kao Guinnesov rekorder u kategoriji mačke s najdužom dlakom bio je poznat je i po brojnim fotografijama koje prikazuju uvijek namrgođenog mačka koje jenjegova vlasnica počela objavljivati na Facebooku. 

 Mačak je uginuo, ali od YouTube prava njegova vlasnica i dalje zarađuju - oko 5 tisuća dolara godišnje.

Pas Peanut

Titulu najružnijeg psa na svijetu zaslužio je prošle godine što je njegovom vlasniku donijelo nagradu od 1500 dolara.

Mačak Hamilton

Hamilton kojeg  nazivaju 'hipsterskom mačkom'  iza sebe ima vojsku Facebook i Instagram sljedbenika što njegovom vlasniku donosi oko 15,9 tisuća dolara godišnje.

Pas Terry

Psić koji se proslavio glumeći u filmu Čarobnjak iz Oza vjerojatno je najpoznatiji pas u povijesti Hoolywooda. Nažalost, njegov vlasnik rodio se u krivo vrijeme jer od svog ljubimca tjedno je dobivao samo 125 dolara. Što je u odnosu na današnje 'honorare' mizerno.

Konj Pharoah

Za kraj ostaje nam i jedan sportaš - trkaći konj Pharoah koji se natjecao krajem 20. stoljeća. Tijekom karijere zaradio je 4,53 milijuna dolara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang