Obavijesti

Ljubimci

Komentari 3

Uznemirujući video: Posljednji trenuci u životu jednog psa

Uznemirujući video: Posljednji trenuci u životu jednog psa
1

Ovaj slučaj nas je šokirao, ali ne možemo se ne zapitati zašto vlasnica, ako je njezin pas već prije napadao nije nešto poduzela da preodgoji svog agresivnog psa

VIDEO

Prije nego pogledate ovaj video upozorili bi vas da isti nekoga može uznemiriti. Ako smatrate da bi vas njegov sadržaj mogao uznemiriti pozivamo vas da pogledate super galeriju kućnih ljubimaca.

Vlasnica šokirana

Prema pisanju theblaze.com video prikazuje posljednje sate teško ozlijeđenog njemačkog ovčara Dukea koji je nedugo nakon što je video postavljen na YouTube uginuo. Podlegao je ozljedama koje mu je nanio nepoznati muškarac.

Linda Lorenzen iz Michigana vlasnica psa priznaje kako je njezin ljubimac preskočio ogradu, ušao u susjedovo dvorište i potukao se s drugim psom. Međutim, smatra kako je susjedov prijatelj pretjerao kada je u pokušaju da pse rastavi njezinog ljubimca metalnom palicom udario najmanje 25 puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada sam došla na mjesto događaja moj pas već je ležao na tlu. Čovjek koji ga je udarao bez problema je mogao ući u svoju kuću, ali nije. Nastavio je tući mog psa  –  izjavila je vlasnica američkim medijima.

Psu ovo nije bio prvi incident

Nada se da će policija poduzeti mjere protiv ubojice njezinog psa, a pomoć je otvaranjem Facebook stranice zatražila i od javnosti.

Prema izjavama svjedoka sukobljenim psima ovo nije bila prva tučnjava, ali do sada su ih vlasnici uvijek uspjeli rastaviti bez upotrebe sile. Sve do utorka...

Poput mnogih od vas ovaj slučaj nas je šokirao, ali ne možemo se zapitati zašto vlasnica, ako je njezin pas već prije napadao druge pse nije nešto poduzela i spriječila da do napada uopće dođe. 

Njemački ovčar, o čemu smo već pisali zbog neodgovornih vlasnika nalazi se na ljestvici najopasnijih pasmina u SAD-u. 

Kako bi vi reagirali?

Da ne mislite da se ovako nešto događa samo u Americi podsjećamo vas na nedavni slučaj iz Dubrovnika kada je vlasnik psa udario trudnicu, također vlasnicu psa koji je navodno prvi napao. 

Oba slučaja imaju nešto zajedničko – vlasnici čiji psi su prvi napali izvukli su deblji kraj. Iako za ponašanje vlasnika napadnutih pasa nema opravdanja ne možemo ne primijetiti da se uz samo malo dobre volje sve moglo spriječiti. 

Zanima nas kako bi vi reagirali da netko ( čovjek/pas) napadne vašeg psa, pogotovo ako osjetite da mu je život ugrožen?

Poziv vlasnicima pasa

Kako se nešto slično ne bi dogodilo i vama pozivamo vas da budete odgovorni vlasnici te pripazite na ponašanje svog psa jer za sukob je u većini slučajeva potrebno najmanje dvoje. 

Opasne pasmine u Hrvatskoj - tko je kriv?

Uočite li bilo kakve znakove agresije posavjetujte se sa stručnjakom za ponašanje pasa jer sve se, ako se želi može ispraviti. 

Ova šokantna priča samo je jedan od primjera kako sukob dva psa može završiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje