Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Megabonove europske prijestolnice uz Dunav

Dunav i Budimpeštu odmah povezujemo s paprikom, gulašom ili pak čardašom. Megabon Vam nudi jedinstvenu priliku da iskusite sve navedeno uz vrlo povoljne cijene!

megabon
Foto: megabon

Dunav i Budimpešta su za francuskog pisca Julesa Romainsa najljepši pejzaž koji jedan grad uz obalu rijeke može ponuditi. Ime Budimpešta danas odmah povezujemo s čardašom, gulašom, paprikom i tokajcem, a sam je grad pun mnogobrojnih umjetničkih blaga koja predstavljaju povijesni identitet Mađarske i njihovu samouvjerenost u vrijeme monarhije.

Onima koji žele posjetiti ovaj bajkoviti grad, želja se mnogo puta nije realizirala upravo zbog cijena i prenatrpanosti hotela,  koji su u ovom velikom gradu svakodnevica.

Rješenje ovog problema može Vam ponuditi Megabon, jedan od najbrže rastućih portala koji svojim korisnicima nudi široku paletu hotela i apartmana. Sa svakodnevnim širenjem ponuda smještajnih jedinica u svim najvećim gradovima u Europi i šire, Megabon svojim korisnicima omogućuje čak 300 hotelskih ponuda u više od 20 državi.

Na www.megabon.eu, između ostalih iznimno povoljnih ponuda europskih prijestolnica, naći ćete i ovaj aranžman koji uključuje boravak za 2 osobe s doručkom. Možete se odlučiti i za kupnju više kupona i na taj način produžiti svoj boravak u Budimpešti, gradu koji Vam nudi bezbroj mogućnosti za upoznavanje kulturnih znamenitosti, kulinarskih specifičnosti i zabavne doživljaje. Cijena paketa je i više nego povoljna, samo 302 HRK za dvije osobe i 2 noćenja s doručkom.

Drive Inn Hotel  je Vaš najbolji izbor ukoliko želite malo mira i tišine te izbjegavanje gradske buke. Smješten na odličnoj lokaciji, svega 15 km od centra grada, svojim gostima nudi udobne, klimatizirane  sobe u koje se mogu smjestiti 3 osobe. Jutro započnite ukusnim samoposlužnim doručkom te se uputite u predvorje hotela iz kojeg se možete, putem besplatnog interneta, javiti obitelji i prijateljima.

Predlažemo da i sami s klikom na našu web stranicu www.megabon.eu provjerite ovu i ostale iznimno povoljne ponude. No, požurite jer su količine svih kupona na našoj web stranici ograničene!

Message