Obavijesti

Megabonove europske prijestolnice uz Dunav

Megabonove europske prijestolnice uz Dunav
6

Dunav i Budimpeštu odmah povezujemo s paprikom, gulašom ili pak čardašom. Megabon Vam nudi jedinstvenu priliku da iskusite sve navedeno uz vrlo povoljne cijene!


Dunav i Budimpešta su za francuskog pisca Julesa Romainsa najljepši pejzaž koji jedan grad uz obalu rijeke može ponuditi. Ime Budimpešta danas odmah povezujemo s čardašom, gulašom, paprikom i tokajcem, a sam je grad pun mnogobrojnih umjetničkih blaga koja predstavljaju povijesni identitet Mađarske i njihovu samouvjerenost u vrijeme monarhije.

Onima koji žele posjetiti ovaj bajkoviti grad, želja se mnogo puta nije realizirala upravo zbog cijena i prenatrpanosti hotela,  koji su u ovom velikom gradu svakodnevica.

Rješenje ovog problema može Vam ponuditi Megabon, jedan od najbrže rastućih portala koji svojim korisnicima nudi široku paletu hotela i apartmana. Sa svakodnevnim širenjem ponuda smještajnih jedinica u svim najvećim gradovima u Europi i šire, Megabon svojim korisnicima omogućuje čak 300 hotelskih ponuda u više od 20 državi.

Na www.megabon.eu, između ostalih iznimno povoljnih ponuda europskih prijestolnica, naći ćete i ovaj aranžman koji uključuje boravak za 2 osobe s doručkom. Možete se odlučiti i za kupnju više kupona i na taj način produžiti svoj boravak u Budimpešti, gradu koji Vam nudi bezbroj mogućnosti za upoznavanje kulturnih znamenitosti, kulinarskih specifičnosti i zabavne doživljaje. Cijena paketa je i više nego povoljna, samo 302 HRK za dvije osobe i 2 noćenja s doručkom.

Drive Inn Hotel  je Vaš najbolji izbor ukoliko želite malo mira i tišine te izbjegavanje gradske buke. Smješten na odličnoj lokaciji, svega 15 km od centra grada, svojim gostima nudi udobne, klimatizirane  sobe u koje se mogu smjestiti 3 osobe. Jutro započnite ukusnim samoposlužnim doručkom te se uputite u predvorje hotela iz kojeg se možete, putem besplatnog interneta, javiti obitelji i prijateljima.

Predlažemo da i sami s klikom na našu web stranicu www.megabon.eu provjerite ovu i ostale iznimno povoljne ponude. No, požurite jer su količine svih kupona na našoj web stranici ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske