Komentari 0

Minea snimila spot za pjesmu "Jedno" u Resortu Sv. Martin

Minea snimila spot za pjesmu "Jedno" u Resortu Sv. Martin

Spot za pjesmu „Jedno“ s kojom sudjeluje i na CMC festivalu u Vodicama je premijerno prikazan u IN Magazinu NOVE TV

Izuzetno uspješna poslovna suradnja između poznatog Spa & Sport Resorta Sveti Martin i pjevačice Minee,  bila je okrunjena prezentacijom novog video spota 24. svibnja na Novoj TV i na službenoj stranici Renate Končić - Minee

Video spot za pjesmu "Jedno" snimljen je na atraktivnim lokacijama u Spa & Sport Resortu Sveti Martin u režiji Daria Godiča, a Mineinu ljubav u spotu glumi Kristijan Janušić (Mister turizma Hrvatske 2009).

Kako izgledaju Minea i Kiki u nježnim kadrovima jutarnjeg buđenja i tuširanja te strastvene ljubavi pogledajte u In Magazinu, a odmah nakon premijere spot ćete moći vidjeti i na youtube-u te Mineinoj službenoj web stranici.

Spa & Sport Resort Sveti Martin je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. 

Aktualnu ponudu za nadolazeće ljetne praznike te posebne „Golf i Wellness pakete“ možete pronaći na web stranici www.spa-golf.hr!