Obavijesti

Modna avantura: Putovanje u Pariz i nezaboravni šoping!

Modna avantura: Putovanje u Pariz i nezaboravni šoping!
2

U Centru Kaptol u tijeku je velika nagradna igra "Modna avantura". Sudjeluj u nagradnoj igri i čekaju te vrijedne nagrade, putovanje i nezaboravni šoping doživljaj!

U Centru Kaptol u tijeku je velika nagradna igra "Modna avantura".

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci koji na bilo kojem prodajnom mjestu u Centru Kaptol do 14. veljače 2013. obave kupnju od najmanje 200 kuna. Uz račun dobivaju i kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri.
Izvlačenje će se održati na Valentinovo, a najsretnije očekuju:
1.    Putovanje u Pariz za dvije osobe
2.    5.000 kuna na potrošačkoj kartici uz savjet stilistice
3.    3.000 kuna na potrošačkoj kartici uz savjet visažista

Putovanje u Pariz čarobno je iskustvo, a ono u proljeće poseban je doživljaj. Ozelenjet će slavne pariške aleje, a iz restorana će se širiti mirisi jela spravljenih od svježih namirnica. Šoping u gradu najslavnijih svjetskih kreatora posebna je priča.

A da se nezaboravan šoping može obaviti i u Centru Kaptol, dobitnicima druge i treće nagrade Modne avanture pokazat će stilistica Ljupka Tanevska i visažist Iris parfumerije Dražen Radovanović. Uz njihove će savjete dobitnici doslovce zablistati. Poznajući rad Tanevske i Radovanovića, iz Centra Kaptol išetat će s osmijehom od uha do uha.

Isti krasi lica Ivane Husar Mlinac i Martine Tomčić Moskaljov. Naime, slavne je pjevačice i osnivačice Škole pjevanja Husar & Tomčić oduševilo zimsko sniženje u Centru Kaptol. Sniženje još uvijek traje, a u nekim su trgovinama zimske kolekcije snižene do 50 %.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'