Obavijesti

Moja trudnoća - najopsežniji vodič za sve buduće majke!

Moja trudnoća - najopsežniji vodič za sve buduće majke!
4

"Moja trudnoća" - vodič kroz trudnoću, porod i babinje pisale su hrvatske primalje, a koristit će svakoj budućoj majci i pomoći donijeti najbolje odluke za sebe i dijete

U suradnji s Hrvatskom komorom primalja donosimo vam jedinstveni sveobuhvatni vodič kroz trudnoću, porod i babinje - "Moja trudnoća".

Tekstove su pisale iskusne hrvatske primalje iz rađaona i rodilišta diljem Hrvatske, od Pule do Vukovara. To su primalje s dugim radnim vijekom od kojih možete čuti savjete koje nigdje drugdje nećete dobiti. 

Omogućiti ženi prirodan, fiziološki porod zasigurno je cilj svake primalje. Porod bez lijekova sasvim je drugačije iskustvo i lijep događaj za majku. Cijela filozofija primaljstva počiva na saznanju da je rađanje normalna tjelesna funkcija žene, koja zahtijeva  poticajnu okolinu i iskusnog pratioca koji će uočiti probleme koji se ponekad pojave. Taj iskusni pratilac tradicionalno je uvijek bila – primalja. 

Idealno bi bilo kada bi svaka žena mogla upoznati svoju primalju još u trudnoći, ali to u našem sustavu najčešće nije moguće. Zato je jako važno da žena, čim dođe u rađaonicu, upozna svoju primalju koja će joj pomoći i voditi je kroz porod, znati kako joj pomoći i savjetovati je. Ova knjiga rezultat je rada članica Hrvatske komore primalja i namjera joj je pripremiti buduće majke za porod, ali i informirati što ih sve čeka u najljepšem periodu njihova života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Saznajte kako se hraniti u trudnoći, kako se suočiti s umorom, koja je pogodna tjelovježba u trudnoći te kada krenuti u rodilište. 

Knjiga također donosi i vrlo korisne informacije o seksualnosti u trudnoći, o tome što vas čeka u rađaoni, koji su položaji za tiskanje te važne savjete za prirodan porod.

Pročitajte i kolika je važnost prvog sata djetetova života te prvog podoja, dobiva li vaše dijete dovoljno mlijeka te pročitajte i korisne savjete o tome što pripremiti za izlazak iz rodilišta.

Knjigu "Moja trudnoća - sveobuhvatni vodič kroz trudnoću, porod i babinje" potražite na kioscima i na mondo.hr za samo 39,90 kn.

Ponudu novih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor