Obavijesti

Naglasite ono najbolje u vama: Maybelline NY na Mondu

Naglasite ono najbolje u vama: Maybelline NY na Mondu
8

Do vrhunske dekorativne kozmetike u nekoliko klikova mišem! Maybelline New York od sada vam je ekskluzivno dostupan na Mondu.

''Možda je rođena s tim. A možda je to Maybelline.'' Rečenica koju znaju gotovo svi, a predstavlja brand koji već 100 godina inspirira žene diljem svijeta te ih potiče da izraze svoju ljepotu na vlastiti način, a usto iznenađuje i oduševljava energijom i inspiracijama iz New Yorka.

Mondo vam ekskluzivno najavljuje ovaj vrhunski kozmetički brand – provjerite bogatu ponudu i poklonite si dio Maybelline New York asortimana.

Od želje za uljepšavanjem do vodećeg svjetskog make up branda

Povijest Maybellinea New York seže još u 1915. godinu kada je kemičar Tom Lyle Williams osnovao Maybell Laboratories i to na posve zanimljiv način – njegova je sestra Maybel pomiješala crni ugljeni prah s vazelinom kako bi naglasila svoje oči i obrve nakon čega je on taj proizvod počeo oglašavati i prodavati kao maskaru. Naknadno je ime promijenio u Maybelline, a ujedno je to i prva kozmetička kompanija koja se oglašavala putem TV-a 50-ih godina prošlog stoljeća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Make up inspiriran snažnim ženama

Maybelline New York od svojih početaka donosi inovacije u svijet make up-a. Njihove su maskare jedne od omiljenijih u kozmetičkim torbicama ženama diljem svijeta. Jedna od ambasadorica Maybelline New York kozmetičke linije jest lijepa Christy Turlington. Osim nje, Maybelline New York redovima pridružile su se Adriana Lima i Hedy Lamarr.

Make up trendovi inspirirani svjetskim modnim pistama

Maybelline New York prisutan je u više od 100 zemalja, a sponzor je čak 11 svjetskih Fashion Weekova od kojih su najpoznatiji  onaj u New Yorku, Londonu i Berlinu.  Maybelline New York stvara i prati trendove i prenosi ih s modnih pista u svakodnevni život, ohrabrujući žene da zauzmu stav, da pronađu svoj novi izgled, da se istaknu vlastitom kreativnošću i individualnošću.

Maybelline New York potražite i na Mondu

Od sada na i Mondu pronađite najbolje Maybelline New York make up proizvode. Podarite si kozmetiku koja će naglasiti ono najbolje u vama te se uvjerite u najnovije svjetske make up trendove.  


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1