Obavijesti

NAJ Božičniji sajam na Zagrebačkom velesajmu

NAJ Božičniji sajam na Zagrebačkom velesajmu
5

Iz raznolike i maštovite božićne ponude poklona po promotivnim sajamskim cijenama, možete izabrati ono najbolje za svoje najmilije. Posjetite nas.

Ostavite iza sebe sve probleme i loše raspoloženje. Dođite na Zagrebački velesajam, jer 17. prosinca započinje najveselija priredba Naj-Božićniji Sajam i traje sve do završetka zimskih školskih praznika, 9. siječnja 2011.

Cjelokupan PROGRAM događanja na NAJ Bozićnijem sajmu pogledajte OVDJE, a od zanimljivosti izdvajamo: OTVORENJE 17.12. 2010. U 17,00 SATI. Nastupom Maje Šuput i zbora Zagrepčanke i dečki  otvorit ce se najveselija sajamska priredba Zagrebačkog velesajma NAJ BOŽIĆNIJI SAJAM!!!! Uživajte u vatrometnoj božićnoj čaroliji! Po prvi puta na Naj Bozićnijem sajmu u paviljonu 7a možete uživati u Izložbi jaslica i božićnog nakita iz svih krajeva Hrvatske.

ZABAVA: Ove godine osim naaaaaajvećeg lunaparka u zemlji, sve posjetitelje oduševit će i karting staza na kojoj će svi moći isprobati vozačke sposobnosti, a stariji od  16 godina uživat će u Adrenalinskom parku (skate, roler i BMX staza).  Na Naj Božićnijem sajmu velike i male očekuje nezaboravna zabava; plesne skupine, Jozo Bozo, mažoretkinje, karaoke, akrobatski rock'n'roll i naravno Djed Mraz.  U igraonici  u paviljonu 6  ovisnike o Play station igricama očekuje vrhunska zabava u kojoj mogu uživati i veliki i mali.Pripremamo i Zoopark s brojnim životinjama: konjima, ponijima, ovcama, mini zečevima. Dobra zabava očekuje odrasle  u božićnoj pivnici s bogatom ponudom hrane, pića i prigodne glazbe.

PREDAVANJE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI: Za 19. prosinca, sa zadovoljstvom najavljujemo predavanje patera Zvjezdana Linića „Ususret Božiću“, kojem će prethoditi koncert božićnih pjesama poznatog zbora mladih Izvor (Crkva Sv. Josipa iz Zagreba). Koncert s početkom u 16,00 sati i predavanje u 17,00 sati održava se u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a ulaz na koncert i predavanje se ne naplaćuje.Istoga dana, 19.12. od 12 do 18 sati  održat će se i Dan humanitarne organizacije DORA, a detaljan program Dore mozete vidjeti OVDJE. Za 20. 12. predviđeno je natjecanje osnovnih škola  grada Zagreba u kićenju božićnih drvaca za  „NAJ-ljepše božićno drvce NAJ-Božićnijeg sajma“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

KONCERTI: Poznati pjevači hrvatske glazbene scene posjetitelje će uveseljvati besplatnim koncertima na pozornici paviljona 7 zagrebačkog velesajma. Najavljujemo nastupe: Maja Šuput (17.12.), Franka Batelić (20.12), Lana Jurčević (23.12), Jacques Houdek (28.12), Antonija Šola (29.12.) A na Štefanje, 26. prosinca u 21.30 sati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma nezaboravnu zabavu i ples zagarantirat će Vam popularni Jole, a ulaznice mozete kupiti za samo 40 kn.

SHOPING U PAVILJONU 6  NA NAJBOŽIĆNIJEM SAJMU ZAGREBAČKOG VELESAJMA. Iz raznolike i maštovite božićne ponude poklona možete izabrati po povoljnim sajamskim cijenama, ono najbolje  za svoje najmilije. Važna napomena: 17., 24. i 31. prosinca,  ulaz za sve posjetitelje je besplatan! Ulaznica za ostale dane od 18.12.2010.-9.1.2011.: 10 kn, parking besplatan

Dobrodošli na NAJ Bozicniji Sajam!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi