Obavijesti

Najbolja webshop ponuda - tjedan popusta online!

Najbolja webshop ponuda - tjedan popusta online!
2

Kupnjom u webshopu Hrvatskog Telekoma korisnici će zaobići čekanje u redu ili na telefonskoj liniji, te time uštedjeti na vremenu kupujući iz svoje kuće.

TJEDAN POPUSTA ONLINE

Tek ulazite u svijet mobilne telefonije? Niste zadovoljni sadašnjim telekom operaterom? 

Od 5. do 15.rujna , povoljnije možete doći do pametnih telefona.

Najbolja webshop ponuda nudi crni Alcatel One Touch S`POP smartfon u paketu sa mikroSD karticom od 4GB snižen na 8 kn u svim tarifama. 

Huawei Ascend Y300 stiže zajedno s karticom mikroSD kapaciteta četiri GB i adapterom za SD, po cijeni od 8 kuna u tarifi Plan za surfanje L. Snižen je 200 kn u razdoblju do 15. rujna, a količine su ograničene. Treći sniženi uređaj u tjednu online popusta je LG Optimus L5 II. Njega imate priliku uhvatiti po cijeni od 148 kn u tarifi Plan za surfanje L

Popust možete ostvariti prelaskom s bonova na pretplatu i razgovarati bez brige o nadoplati računa. S tarifom na pretplatu uz kupnju uređaja možete uštedjeti do 720 kn.

Ako ste novi korisnik ili želite prijeći iz druge mreže u HT, na tarifi Plan za surfanje L ostvariti ćete popust 15 kuna, sa 165 na 150 kuna mjesečno. 

Ako koristite trajni nalog, možete dobiti još po 200 kuna popusta. Uređaja ima u ograničenim količinama. Požurite ako ih se želite domoći s popustom. 

Ponuda vrijedi samo za kupnju u HT-ovu webshopu. 

Kupnjom u webshopu Hrvatskog Telekoma korisnici će zaobići čekanje u redu ili na telefonskoj liniji, te time uštedjeti na vremenu kupujući iz svoje kuće. Dodatna prednost je i ušteda novca, jer kupnjom putem interneta štede 200 kn na svim mobilnim uređajima. Plaćanje u webshopu obavlja se putem kreditne kartice ili pouzećem prilikom preuzimanja uređaja. Svaki mjesec, otprilike u ovo vrijeme, potražite posebne tjedne ponude, u sklopu kojih će izdvojiti ponešto iz svoje ponude što ćete moći nabaviti uz popust.

Ako vam zatreba pomoć pri kupnji u webshopu, zatražite je putem chata od prodajnih agenata. Chat agenti su virtualni prodavači koji gotovo nikad ne spavaju. Točnije, dostupni su svakoga dana do 23 sata. Više od šest tisuća posjetitelja stranice hrvatskitelekom.hr mjesečno zatraži pomoć chat agenta u kupovini, pri odabiru uređaja, tarife ili paketa, a oni im pomažu donijeti odluku koja opcija najbolje odgovara njihovim potrebama. Kliknite na ikonicu s natpisom 'Imate pitanje?' u donjem desnom kutu ekrana i pričekajte da vam se javi prvi koji je slobodan.

Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog telekoma.

Video možete pogledati i OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"