Obavijesti

Najbolji rođendanski party u gradu u Avenue Mallu Zagreb

Najbolji rođendanski party u gradu u Avenue Mallu Zagreb
2

Uz mnoštvo radionica i igraonica za vaše najmlađe, očekuje vas velika nagradna igra, pokloni uz kupnju, rođendanski popusti i pogodnosti te besplatan koncert Nene Belana i Fiumensa

“Rođendanski tjedan” koji u Avenue Mallu traje od 26.08. do 01.09. bit će obilježen pomno odabranim iznenađenjima i poklonima za kupce i posjetitelje, a vrhunac rođendanskog slavlja Avenue Malla Zagreb očekuje se za dane vikenda od 30.08. do 01.09. kada će posjetitelje kroz sva događanja u Centru voditi popularni radijski voditelj Saša Lozar!

U subotu 31. kolovoza pozivamo sve na veliku rođendansku tortu koju Avenue Mallu za rođendan poklanja Konzum, ali ne samo tortu već i Štrumpfastičnu zabavu kada se najmlađi posjetitelji mogu zabaviti uz Štrumpfoigraonicu u periodu od 16 do 20 sati!

Besplatne kazališne predstave Basne i Ježeva kućica, u subotu i nedjelju razveselit će i one malo starije klince.

Beauty Day u subotu 31.08. namijenjen je prvenstveno pripadnicama ljepšeg spola koje će uz niz promocija proizvoda iz asortimana dekorativne kozmetike te proizvoda za njegu tijela i lica, moći također dobiti savjet ili mini tretman vizažista, kozmetičara ili nutricionista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz SMS nagradnu igru sa glavnom nagradom od  30.000 kn na Visa Avenue Mall kartici Zagrebačke banke, čekaju vas i neizostavni rođendanski pokloni! Tako uz kupnju na istom računu od barem 200,00 kn možete odabrati jedan od ponuđenih poklona: besplatan ručak, sladoled, lakiranje noktiju, kava u Lotus ili Leggiero baru, besplatna igra u Lotus Family Cafe igraonici ili One2Play igraonici, besplatno lakiranje noktiju u Beauty corneru Avenue Malla.

I shopping će svakako biti ugodniji uz fenomenalne rođendanske popuste te ćete zasigurno pronaći nešto za cijelu svoju obitelj, posebno za vaše školarce.

Možda se ljeto bliži kraju, ali s Avenue Mallom Zagreb zabava nikad ne prestaje! Zato posjetite najbolji rođendanski party u gradu i ludo se provedite!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer