Obavijesti

Najluđa mjesta za seks na brzaka - popularni quickie

Najluđa mjesta za seks na brzaka - popularni quickie
1

Durex se nedavno našalio na račun Usaina Bolta najbržeg čovjeka današnjice, promovirajući svoj kondom Performa za produžene ljubavne užitke.

No činjenica je da i seks na brzaka ima svoje fanove. Jednima je takav seks super i često ga prakticiraju. Drugi bi al' ih je strah da ih netko ne vidi. Treći odbijaju sam spomen jer je predigra ipak najvažnija. Bez obzira kojoj skupini pripadate, vjerojatno ste i vi barem jednom došli u napast priuštiti si jedan seks na brzaka. 

Odavno već postoje brojne top liste najboljih, najluđih, najuzbudljivijih mjesta za obaviti jedan «quickie». 

Automobil ili neko drugo, poželjno prostrano prijevozno sredstvo, svakako je pri samom vrhu lakih odabira kad je seks na brzinu u pitanju. Odaberete dobru lokaciju, adekvatno se odjenete (da biste se što lakše mogli skinuti), prebacite se na suvozačevo mjesto, spustite naslon i... dalje valjda znate i sami.

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula legendu o seksu u kino dvorani. A u svakoj legendi ima i barem zrno istine. Ako ne vjerujete, provjerite ali zamračena i poluprazna kino dvorana baš zove na oralni seks. 

Ni seks u liftu nije daleko od legendarnog statusa. Ovjekovječen u filmovima i reklamama, ovakav bliski susret zasigurno je nabijen strastvenim zahvatima. Posebno se cijene liftovi sa ruhohvatima na koje je moguće podići partnericu koja će vas zahvalno obujmiti nogama. U nedostatku visokih zgrada, savjetujemo da zaustavite lift prilikom ove aktivnosti kako susjeda iz prizemlja ne bi morala svom djetetu objašnjavati što je vidjelo. 

Zamračeni haustori, napuštene zgrade, obližnje livade, šumarci, plaže... samo su mašta i napaljenost granica kad je u pitanju seks na brzinu. Ljeto i godišnji odmor zasigurno to potenciraju a za one koji još nisu otišli na zasluženi odmor ili su se već odavno vratili, uvijek ostaje ured. Prema ispovijestima konzumenata ove zabave, jedan brzi «hopa-cupa» na poslu znatno poboljšava radni učinak.

Ako vas je ulovila monotonija u seksualnom životu možda vam neke od gore navedenih lokacija daju inspiraciju za buđenje strasti. A za one najsramežljivije uvijek ostaje seks u vlastitom domu -  u kuhinji ili na veš mašini usred centrifugiranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...