Komentari 0

Najprodavanija hrvatska knjiga za samopomoć na kioscima!

Najprodavanija hrvatska knjiga za samopomoć na kioscima!

Ne propustite knjigu najpopularnije hrvatske psihologinje koja je preko noći osvojila čitatelje i prodala se u preko 60.000 primjeraka! Nabavite ju za samo 39,00 kuna!

Ova knjiga ne nudi gotove recepte ili savjete, nego upućuje ljude što im je činiti kada dođe do krize ili problema kako bi mogli sami sebi pomoći, koje im se opcije još pružaju i kome bi se mogli obratiti za pomoć, piše Večernji list. Knjiga “Tkanje života”, priručnik prof. dr. Mirjane Krizmanić, jedan je od odgovora hrvatskih psihologa na brojne strane, mahom američke, psihološke priručnike u kojima se nude univerzalni, iako nerijetko potpuno neprimjenjivi recepti za sreću. Ovaj priručnik za samopomoć ne nudi recept, nego pokušava “otvoriti vrata do boljeg razumijevanja onog što nas čini sretnima i zadovoljnima, što nam uljepšava život i čini ga vrijednim življenja”.

Knjiga je dosad prodana u preko 60.000 primjeraka, a ovo je prvi put da je snižena i u širokoj distribuciji. Umjesto po cijeni od 99,00 kuna, nabavite svoj primjerak po vrlo popularnoj cijeni od samo 39,00 kuna!