Obavijesti

Narodni roštilj i na sunčanoj rivi uz ukusne riba-pljeskavice

Narodni roštilj i na sunčanoj rivi uz ukusne riba-pljeskavice
1

Ekipa Narodnog radija na 'Narodnom roštilju uz PIK', samo za Dalmatince pekla je pljeskavice u obliku ribe, a predvodnik ludog provoda bili su simpatični Bepo Matešić i David Ricov

Uhvatili su se tako u koštac s ovim nelakim zadatkom i pokazali svojim sugrađanima kako i miješano meso može biti riblje! Odmah po dolasku Bepo Matešić stavio je pregaču i naglasio: 'Kada me vidi žena odmah će me tražiti rastavu, zadnji put sam kuhao prije 30 godina! Niti 'jaja lešo' ne znam napraviti, a sada sam se na fešti Narodnog radija pretvorio u pravog kuhara!' Šjor Bepo je naglasio kako Dalmatincima želi pokazati kako i uz čevape i pljeskavicu može dobro 'kliznuti' jedna bevanda.

I doista, ni hrane ni pića, a bome ni dobre zabave nije nedostajalo, borilo se za vrijedne nagrade, potezalo konop, natjecalo u nošenju čaše na tacni, skakalo u vrećama te najbitnije, borilo za titulu najboljeg roštilj majstora u Zadru. U ovoj nenadmašnoj atmosferi David Ricov priznao je kako ga je šjor Bepo uspio malo iskvariti te da uživa u društvu žena, iako je oprezan jer su današnje mlade djevojke puno opasnije od onih s kojima je Bepo nekad imao posla.

Vijest o pljeskavici u obliku ribe brzo se proširila gradom, pa je brand manager Cromarisa, Lovre Peraić, požurio na mjesto događaja kako bi se uvjerio što to PIK sprema njegovim sugrađanima te se posavjetovao s voditeljem promocija PIK-a, Ivanom Javorom.

Klapa Kadena, koja je prije dvije godine u Zadru zapjevala i s legendarnim Carrerasom,svojim je nastupom dodatno poboljšala atmosferu koja je kulminirala odvažnim breakdance showom u pregači, koji je upriličila jedna od ekipa koja se natjecala u pečenju roštilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Branko Ognjenović i Bepo susretljivo su i puni žara objašnjavali znatiželjnom Saši Lozaru i njegovoj suvoditeljici Adrijani Tolj kako najbolje pripremiti odličan roštilj pa se razgovaralo o 'garbunu' i bukovu drvu, a na kraju i lozi, na što je simpatični Saša samo rekao: 

Sviđa mi se ova priča s lozom, samo na lozu dodaš slovo 'r' i dobiješ Loza-ra!

Na roštilju se pojavio i Jadranko Ključanin, popularno zvani 'zadarski modni mačak' koji je naglasio kako ne želi da mu slava udari u glavu te da je strastveni kuhar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer