Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 55

Bizaran događaj na cesti: Kako biste reagirali da vam ptica uleti u auto tijekom vožnje?

Powered by INA

Bizaran događaj na cesti: Kako biste reagirali da vam ptica uleti u auto tijekom vožnje?

Vožnja automobila često zna biti stresna, no ako vam tijekom putovanja iznenada uleti ptica, gotovo je nemoguće ostati smiren. Pročitajte kako je u toj situaciji reagirao Jasmin Šabarić iz Male Gorice

Da život piše zanimljive i ponekad bizarne priče, potvrđuje i Jasmin Šabarić (31), pobjednik nagradnog natječaja Ine i 24sata u kojem se tražila najluđa priča iz automobila. Jasminova neobična situacija odvila se jednog sunčanog dana kada je krenuo na put sa sestrom Matejom (28), ni ne sluteći da će se u jednom trenutku pojaviti nepozvani gost...

Pernato iznenađenje

S obzirom na lijepo vrijeme, Jasmin i Mateja su odlučili spustiti prozore, a upravu tu situaciju iskoristila je ptica koja je odlučila istražiti unutrašnjost njegova automobila. Iako je riječ o bezopasnom stvorenju, svojim paničnim letom prouzročila je potencijalno opasnu situaciju.

- Nije mi bilo svejedno jer me ptica omela u vožnji i samo sam razmišljao kako isključiti automobil iz prometa i osloboditi ju, a Mateju je ovaj događaj potpuno šokirao jer ima fobiju od pernatih životinja - kaže Jasmin i dodaje da njegova sestra čak ne nosi ni pernate jakne jer je u mladosti imala susret s pijetlom zbog kojeg je razvila averziju prema toj vrsti životinja.

- Kad sam zaustavio automobil, vidio sam da prolazi policija, a Mateja je već izašla van i počela vikati da će zaustaviti policiju kako bi izvadili pticu iz automobila. Na kraju sam ju pronašao između sjedala i ručne te primio i odnio na sigurno mjesto. Moram priznati da mi se ovo nikad nije dogodilo, ali drago mi je da je ptica bila dobro - prisjeća se Jasmin.

Prijatelji i obitelj nisu vjerovali

Budući da se mali broj vozača tijekom života našao u ovakvoj situaciji, Jasminovi prijatelji i obitelj u početku su bili u nevjerici.

- Kome god sam ispričao što nam se dogodilo tijekom vožnje, svi se prvo dobro nasmiju, a zatim kažu da se šalim jer je mala vjerojatnost da nekome ptica uleti u auto. Da nije bilo sestre u tom trenutku, nitko mi ne bi vjerovao - sa smijehom govori Jasmin te dodaje da ga ova situacija ipak nije toliko uznemirila te da će prozore na automobilu, za razliku od sestre, i dalje držati spuštenima.

Čudnovati događaji s ceste

Osim Jasminove pernate priče, na natječaj je pristiglo još nekoliko ludih situacija na četiri kotača koje vrijedi spomenuti. Primjerice, je li vam se ikad dogodilo da vam je netko greškom sjeo u auto? Čitateljica Sara je izlazeći iz trgovine greškom sjela u tuđi auto, no ono što je čudnovato u ovoj situaciji jest činjenica da je njezin ključ od vozila otključao upravo taj automobil. Nakon što što je bacila vrećice na suvozačevo mjesto i krenula zatvarati vrata, shvatila je da pored auta stoji njegov vlasnik te da se nalazi u krivom vozilu. Srećom, situacija ipak nije bila toliko neugodna jer je gospodin cijelu situaciju prihvatio s dozom smijeha. 

Stressed,Woman,Driver,With,Papers,Sitting,Inside,Her,Car

U nezgodnoj situaciji našla se i čitateljica Suzana, koju je na putovanju s dečkom uhvatila kiša kao iz horor filma. 

- Lijevalo je kao iz kabla, a u međuvremenu, brisač stakla je prestao raditi. Htjela sam pomoći te sam otvorila prozor da ručno pomaknem brisač kako bi očistila staklo da možemo vidjeti. No, u tom trenutku sam zaboravila kako je dečko rekao da ni slučajno ne otvaram prozor tipkom jer ne radi pa se neće moći zatvoriti. Zamislite što je bilo dalje... Dečko, sada muž, sa mnom nije prozborio dobrih 10 dana - prisjeća se Suzana te dodaje da je sjedila na mokrom sjedalu kao pokislo mače, nadajući se da će ga sunce osušiti.

S obzirom na događaje u kojima su se našli naši čitatelji, možemo zaključiti da nas u životu na četiri kotača zaista može svašta zateći. Imate li vi neku neobičnu situaciju koja vam se dogodila u automobilu? 

Posjetite Život na 4 kotača, serijal inspirativnih priča o ljudima koji su s vozilima doživjeli trenutke za pamćenje. Kako bi i vaše putovanje na četiri kotača bilo nezaboravno, pobrinut će se INA, a ako postanete član INA Loyalty programa, očekuju vas nagrade, iznenađenja i popusti na svakom koraku!

Powered by INA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković