Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 0

Digitalizacija je od presudne važnosti za uspješan posao

Powered by Tele2

Digitalizacija je od presudne važnosti za uspješan posao
1

Sveta Nedelja s ponosom nosi titulu najboljega grada u gospodarstvu. Trenutačno je na našem području oko 1500 poslovnih subjekata, što većih, što manjih, i najveća smo poslovna zona u Hrvatskoj

Neki obrti na našem području traju od čak 1945. godine, rekao je Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje, na Biznis akademiji koja je održana u Društvenom domu Strmec. Istaknuo je i da je dobar posao najbolja reklama, ali da samo jako rijetki mogu opstati bez digitalizacije.

Osma radionica Biznis akademije za vlasnike obrta i malih biznisa vrijedna je oko 2500 kuna, no zahvaljujući idejnom začetniku projekta Tele2, za obrtnike iz Svete Nedelje bila je besplatna. U Društvenom domu okupilo se 40-ak obrtnika i malih poduzetnika, a predavanje su, kao i na prijašnjim radionicama, vodili stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr. sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag. oec.

Kako digitalni marketing i prodaja mogu poboljšati poslovanje, koji su to alati koji pomažu pri provođenju digitalnog marketinga, kako iskoristiti Google i Facebook za privlačenje kupaca, što je sve potrebno da biste imali web shop... samo su neke od tema kroz koje se prolazilo na radionici. Obrtnici i mali poduzetnici zadovoljni su s predavanjem jer na jednostavan način opisuje kako početi s poslovanjem na internetu, ali i proširuje znanje onima koji ga već imaju.

- Povratne informacije o radionicama su jako dobre, a polaznici su sve više zainteresirani za ovu temu. Dobivamo visoke ocjene, što znači da polaznicima pružamo ono što im uistinu treba i pomažemo im da iskoriste digitalni marketing u svom biznisu - rekao je profesor Škare. 

Tele2 je organizirao nagradnu igru za polaznike radionice Biznis akademije. Najsretniji je bio Karlo Lacković koji je osvojio pokućni internet s BEZBROJ GB.

- Digitalizacija omogućuje da dođemo do krajnjih korisnika. Bez toga više nije moguće raditi - kazao je Karlo Lacković, predsjednik Judo kluba Sakura i glavni trener.

 

Powered by Tele2

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog
MANIPULACIJA?

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog

Jeste li znali da u trgovinama postoji pravilo izlaganja proizvoda kako bi kupci što duže ostali u njoj ili da se u web-trgovinama može pratiti na koja sve mjesta posjetitelj klika? Pogledajte koje sve tehnike koriste veliki igrači

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?
PREVELIKA OČEKIVANJA?

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?

Ako moral zaposlenika nije na prvom mjestu, tvrtka može biti u velikom problemu. Brojna istraživanja pokazala su kako su pozitivne radne sredine puno produktivnije od onih koje to nisu
Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz
PRIMIJETITE IH

Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz

Ulazite li u poslovnu suradnju ili partnerstvo s drugom osobom, dobro je prepoznati određene znakove koji mogu ukazati da to neće dobro funkcionirati. Prepoznajte ih i na vrijeme izbjegnite moguće probleme