Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 11

Evo zbog koje odjeće izgledate starije nego što zapravo jeste

POWERED BY BestSecret

Evo zbog koje odjeće izgledate starije nego što zapravo jeste
1

Odjeća možda ne čini čovjeka, no njome itekako ostavljamo prvi dojam. S godinama naš se stil odijevanja mijenja, pa bismo neke komade trebali 'ubaciti' u ormar, odnosno izbaciti iz njega. Evo koja vas to odjeća postaruje

Postoje odjevni predmeti koji su bezvremenski klasici i koji pristaju svakoj dobi, no neki komadi mogu vam dodati godine i učiniti da izgledate starije. Iako ne možete zaustaviti proces starenja, određeni trikovi mogu vas pomladiti i pomoći vam da nosite godine sa stilom. Bez obzira na dob, moć odijevanja leži u sofisticiranom i elegantnom izgledu koji je oduvijek privlačio poglede i komplimente, pa se tako smatra i trikom mladolikog izgleda. Međutim, pojedina odjeća može dodati godine i vizualno postarati, kako žene tako i muškarce. Za dobar izgled, ključni su pomno odabrani modni komadi, a upravo smo takve pronašli u ekskluzivnom web shopu BestSecreta.

1. Smanjite crnu boju

Crna boja u nekim situacijama može izgledati moderno i elegantno, no ako ste stariji, ona vas može učiniti ozbiljnijima i ''ukrasti'' vam mladost. Ovim izborom ističe se vaša boja kože, ali i dodatno naglašavaju bore, koje se često nastoje prikriti. Naravno, ne morate je u potpunosti izbaciti nego napravite balans s drugim bojama. Tako ćete dati dozu svjetline licu i izgledati mlađe.

Ako se ipak ne želite odreći crnine, uzmite u obzir dodatke poput šarenog šala ili odaberite majice V izreza kako biste boju udaljili od lica. Osim toga, preporučuje se i nošenje crvenog ruža te šarenih naušnica ili ogrlica. A svoju kombinaciju možete ukrasiti i torbom. Muškarci, pravilo crne boje vrijedi i za vas, pa također razmislite o kombiniranju s veselijim stvarima.

#ModnoRješenje

Manje je više, što dokazuje i ova kombinacija. Prozračna bijela majica s izrezom u kombinaciji sa žutom bojom razbit će monotoniju crnih hlača. Od modnih dodataka odaberite pletenu torbu sa šarenim šalom na ručkama, sunčane naočale i elegantan sat.

Laurèl bijela bluza i crne hlače, Högl sandale, Raffia Bag torba, Fossil sat i Escada Sport sunčane naočale

2. Izbjegavajte vrlo kratke suknje

Mnoge žene upadaju u zamku tako što pokušavaju pratiti trendove. Međutim, ono što je popularno među mlađim generacijama nije nužno pravi odabir za starije. Tako ostavljaju dojam da se previše trude izgledati mlađe, pa u nekim situacijama njihovi modni odabiri mogu biti vrlo rizični.

Zbog toga se preporučuje nošenje midi, tj. dužih suknji, koje laskaju figuri, a ovi odjevni komadi pristaju svakoj ženi bez obzira na godine. Također, mogu se iskombinirati uz visoke pete, ali i tenisice, zbog čega se odašilje slika mladolikosti i opuštenosti.

#ModnoRješenje

Midi suknja na pruge i obična bijela majica s printom ono su što bi svaka žena trebala imati u ormaru, bez obzira na dob. Ako ovaj ''look'' želite pretvoriti u opušteniju verziju, neutralnu boju natikača zamijenite tenisicama. Inspiraciju za ovu modnu kombinaciju pronašli smo u ekskluzivnom web shopu BestSecret. Zbog mnogih pogodnosti kao što su popusti od 80 posto, pristup ovom modnom raju imaju samo odabrani članovi pomoću posebnog linka koji je dostupan na određeno vrijeme.

Pepe Jeans majica, Lawrence Grey suknja, Di Nuovo natikače, Sandrine torbica

3. Vrećasta odjeća nije rješenje

Iako se većinom osjećamo dobro u njoj jer je udobna, vrećastu bismo odjeću ipak trebali ostaviti kod kuće. Osim što izgledamo preopušteno, ovakvi odjevni predmeti šalju pogrešnu sliku o našoj figuru. Ovu grešku često rade punije osobe kako bi prikrile kilažu, što je zapravo skroz pogrešno.

Svako je tijelo lijepo na svoj način, a uz pomoć odjeće možete naglasiti ili sakriti ono što želite. To nikako ne znači da se morate ''maskirati'' u široke komade. Naprotiv - poigrajte se raznim modnim kombinacijama i dodacima jer ćete tako vidjeti što vam najviše odgovara. Osim što ćete zračiti samopouzdanjem, vaše će godine biti samo broj.

#ModnoRješenje

Kombinacije elegantnog i modernog oduvijek su bile pun pogodak. Izdvojili smo nekoliko komada koji će se savršeno uklopiti u dnevni, ali i večernji outfit, pa tako ove odjevne predmete možete nositi na poslu ili na ''špici'', ali i na večeri.

Alpha Studio majica, United Colors of Benetton sako, Blend traperice, Lawrence Grey cipele i Jaguar sunčane naočale

4. Ne morate uvijek pratiti trendove

Iako volimo biti u trendu i pratiti što se nosi, ponekad nas to može odvući u pogrešnom smjeru prilikom odabira modnih kombinacija. Osim što ćete izgledati kao većina, vaši odjevni predmeti neće imati dozu osobnosti, a u najgorem će vas slučaju postarati. Zbog toga biste trebali tretirati modne trendove kao inspiraciju, a ne kao nešto što je jednostavno iskopirati.

Ljudi se danas sve češće odlučuju na autsajderske poteze, pa tako ''furaju'' autentičan stil, zbog čega su inspiracija onima koji pokušavaju izaći iz zone komfora. Nemojte se ustručavati i odaberite komade koji vam se sviđaju, ali svakako uzmite u obzir ono što će odgovarati vašem obliku tijela, dobi i osobnosti.

#ModnoRješenje

Eksperimentiranje s odjećom uvijek je poželjno, no pokušajte ne pretjerati sa spajanjem nespojivog. Radije odaberite jedan ili dva detalja koji će iskakati od ostatka ''looka'', a koji će donijeti pravo osvježenje.

Lawrence Grey haljina, Cypres cipele, Sandrine sunčane naočale

Ako tražite dašak inspiracije prilikom kreiranja modnih kombinacija, registrirajte se na BestSecret. Ovaj modni raj nudi više od 3000 premium marki za žene, muškarce i djecu uz popuste od 80 posto. Ekskluzivnom web shopu pristupite već danas na ovom linku, ali požurite s prijavom jer je broj pozivnica ograničen!

POWERED BY BestSecret

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11
VIDEO

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena
LJETO JURI PREMA NAMA

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena

Iako nas temperature šokiraju, ne treba sumnjati u jačinu ljeta koje je pred nama. A ako smo ponosni vlasnici bazena ili se spremamo to postati, ovo su proizvodi koji su potrebni da kupanje ovog ljeta bude uživancija
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...