Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 30

Posjetite čarobna mjesta u Hrvatskoj: Zamislite jedan zimski vikend u ovim kućicama

Powered by Njuškalo

Posjetite čarobna mjesta u Hrvatskoj: Zamislite jedan zimski vikend u ovim kućicama

Ništa ne opušta više od vikenda provedenog pored kamina u prekrasnoj kući izvan grada, uz kuhano vino i voljene osobe. U nastavku donosimo destinacije na kojima možete provesti svoj vikend iz snova

Zima i niske temperature ne znače nužno i nemogućnost odmora u prirodi. Sve češće boravak u njoj pokazuje se kao savršen izbor za opuštanje od svakodnevne žurbe i briga. Jedan vikend u prirodi sasvim je dovoljan kako biste napunili baterije za sljedeće radne tjedne. Zato vas upoznajemo s nekim od najljepših kuća za odmor u netaknutoj prirodi

Opuštanje u zelenilu

Planinska kuća Gale nalazi se u Gorskom kotaru, zelenom srcu Hrvatske, nekoliko kilometara udaljena od Delnica. Smještena na gorskoj livadi i okružena planinskim obroncima, daleko od gradske buke i automobila, pruža savršen odmor za dušu i tijelo. Ova kuća za osam osoba u potpunosti je opremljena te ima sve potrebno kako bi omogućila ugodan boravak obitelji ili paru.

Uz objekt su smješteni i vanjski roštilj te klupe za odmor i kutak za djecu − ljuljačka uz mogućnost igranja boća i badmintona. Kuća Gale izvrstan je izbor za svaku obitelj kojoj treba malo mira, tišine i prirode.

Luksuzni odmor na drvetu

Treehouse Lika 2 luksuzno je uređena kućica za šest osoba. Nalazi se u Parku prirode Velebit, u mjestu Medak nedaleko od Gospića. Njezin šarm proizlazi iz originalnog izgleda bajkovite kućice na drvetu. Uz kompletnu unutarnju opremljenost, na raspolaganju je korištenje okućnice s roštiljem te velika natkrivena terasa s vrtnom garniturom.

Položaj ovog mjesta mogao bi vam se jako svidjeti jer je more od njega udaljeno samo 20 minuta vožnje automobilom, a Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je samo sat vožnje. Ova lokacija omogućit će vam da prirodu doživite na potpuno drukčiji i poseban način. Ako ste očarani destinacijom, Njuškalo vam daruje priliku da provedete čaroban vikend u kućici na drvetu od 8. do 10. siječnja 2021. Zato posjetite njihov Instagram i sudjelujte u nagradnoj igri.

Potpuni zen 

Vila Plitvički san nalazi se u Korenici, u Ličko-senjskoj županiji, na 50 km od Slunja. Udaljena je samo 18 km od Plitvičkih jezera. Okružena je prekrasnim krajolikom i pogledom na planine. Prostrane sobe, kupaonice s hidromasažom, sauna i sjenica pod kojom se možete grijati i pripremati ukusne večere samo su neka od obilježja zbog kojih ćete poželjeti vikend provesti baš ovdje.

S kapacitetom smještaja za šest osoba pogodna je za obitelj, ali i grupu prijatelja, ljubitelja prirode i planinarenja. Naime, uz kuću se nalazi i planinarska staza koja vodi do Mrsinja, starog utvrđenoga grada.

Napunite baterije u netaknutoj prirodi

Ako svoj vikend želite provesti u netaknutoj prirodi, voziti bicikl, šetati šumskim stazama, istraživati velebitske vrhove i druge krajolike iznimne ljepote, onda je Planinska kuća Sanjam idealno mjesto za to. Kao što kaže ime ove prekrasne drvene kuće na rubu Parka prirode Velebit, boravak u njoj jamči vam sanjarenje i vrhunski odmor u prirodi.

Dugi niz sadržaja, poput opreme za bicikliranje, igranje stolnog tenisa i sauna, omogućuju bijeg od gradske vreve i komfor do maksimuma. Lokacija joj je atraktivna jer se ova luksuzna kuća za šest osoba nalazi samo 15 km od Gospića, a putem do centra možete posjetiti i rodnu kuću te Memorijalni centar Nikole Tesle.

Koju god lokaciju odabrali, vjerujemo da nećete pogriješiti jer bi u trenutnoj situaciji svima nama dobro došao bijeg od stvarnosti u neku osamljenu kućicu u prirodi.

Powered by Njuškalo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30
VIDEO

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena
LJETO JURI PREMA NAMA

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena

Iako nas temperature šokiraju, ne treba sumnjati u jačinu ljeta koje je pred nama. A ako smo ponosni vlasnici bazena ili se spremamo to postati, ovo su proizvodi koji su potrebni da kupanje ovog ljeta bude uživancija
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...