Native sadržaj

Komentari 8
VALENTINOVO NA VIDIKU

S ovih 5 savjeta impresionirajte ženu do koje vam je stalo

Hoće li vam pomoći naši sljedeći savjeti ili ne, ovisi o vama i vašoj izvedbi, ali imajte na umu dvije stvari. Što god radili, radite to s ljubavlju, a 'svaki neuspjeh prilika je za novi i pametniji početak', rekao je Henry Ford

Vjerojatno ste se i na vlastitom primjeru uvjerili da jedan pametan komentar ili smiješna anegdota mogu impresionirati ženu, ali i da je uvredljiva primjedba ili nepažnja mogu katapultirati miljama daleko od vas. Imajući to na umu, sastavili smo top 5 savjeta koji će vam pomoći da impresionirate sadašnju ili buduću ženu. Nisu komplicirani, nisu teški, a funkcioniraju bez greške.

Organizirajte joj nezaboravni party 

Iako možda vašoj odabranici nije rođendan ili ako nemate neki događaj za slavljenje, nema veze. Povod za tulum može biti i samo to što je petak ili subota navečer i želite da se vaša partnerica zabavi.

Kod organiziranja partyja iskoristit ćete svoje tri pozitivne strane. Prva strana je planerska, jer ipak za takvo nešto treba uložiti vremena i truda, što će se itekako vidjeti u krajnjem rezultatu. Ovim pothvatom na vidjelo izlazi i vaša pažljiva strana. Primjerice, ako pozovete njezine bliske prijateljice, nabavite njezino najdraže piće ili sastavite glazbenu listu baš po njezinoj mjeri, pokazat ćete koliko je pažljivo slušate i pamtite sitnice o njezinu životu. Jedan od definitivno najboljih osjećaja je kad žena primijeti koliko je njezin dečko ili muž poznaje. I na kraju, pokazat ćete određenu dozu neočekivanosti i iznenađenja - nitko ne voli upasti u kolotečinu, a ovo je savršen način da pokažete kako ste sve samo ne dosadan partner.

A osim brižnog partnera, za dobar party svakoj ženi će trebati jedna savršena modna kombinacija: mala crna haljina, uočljiva narukvica te štikle i torbica u ružičastoj boji koja sigurno neće ostati nezamijećena.

Ponekad je za dobar provod dovoljno dvoje

Party je dobar, ali, mnogi parovi će se složiti s tim, ne toliko dobar kao vrijeme provedeno u dvoje. Čak i ako samo gledate seriju, odmarajući se na kauču nakon napornog radnog dana, uživate jer ipak ste u zagrljaju voljene osobe.

S druge strane, nije naodmet tu i tamo začiniti svakodnevne večeri. Iznenadite partnericu romantičnom večerom u restoranu ili možda kod kuće, pokazujući svoje kulinarske vještine. Preporučujemo odabir obroka koji sadrže neke od afrodizijaka, poput kamenica, krastavaca, čokolade, banana, tartufa, ljutih papričica, meda, šparoga, orašastih plodova i slično. Nakon večere, kad ste joj pokazali svoju romantičnu stranu, slijedi nešto sasvim drugačije, vaša strastvena strana. Kako i u kojoj mjeri ćete je ovog puta osloboditi, ovisi o vašoj kreativnosti, a u pomoć vam stižu nakit i izazovno rublje u vrućoj i nepogrešivoj, crvenoj boji te svijeće s kojima ćete zaokružiti romantičnu atmosferu. Zapamtite, veze i brakovi su za maštovite ljude.

Probudite dijete u njoj

Svima nam s vremena na vrijeme treba odmor od posla, plaćanja računa, kuhanja, zabrinutosti... jednom riječju - od odraslosti. Vjerojatno ste sto puta pomislili kako je bilo lakše nekad, kad ste bili dijete, a roditelji su se brinuli da imate sve što vam je potrebno u životu. Sad kad ste sami odgovorni za to, nije čudno da se ponekad osjećate iscrpljeno

Isplanirajte jedan dan u kojem će vaša partnerica, ali i vi uz nju, zaboraviti na sve probleme. Odvedite je na trampolin, u zoološki vrt, lunapark, na laser tag ili paintball, nije važno, dokle god može popustiti svoje kočnice i uživati u iskrenoj djetinjoj sreći. Ako ipak nemate toliko vremena, dovoljna je i jedna večer. Primjerice, možete postaviti šator, ukrasiti ga lampicama i nabaviti hrpu slatkiša - od koje možda nećete moći zaspati, ali to vas ne bi trebalo brinuti jer, kako je rekao Dino Dvornik: "suviše je lijepo uživo vidjeti san".

Vratite ju u djetinjstvo i tako što ćete joj pokloniti zaigrani kombinezon od trapera te slatke ružičaste cipelice i jednako toliko sladak pripadajući nakit ili ogledalo u obliku duge koje će ju zauvijek podsjećati na vas.

Zaslužila je photo session jer je diva

Znamo da nije svakoj ženi želja stati ispred fotoaparata, ali na vama je da joj pokažete kako je vi vidite - pokažite joj da je diva u vašem životu. Svaka žena voli primiti kompliment, a tek kada dolazi od njezinog voljenog, njezinoj sreći nema kraja. 

Ponekad partneri u dugotrajnim vezama prestanu hvaliti jedno drugo, što može negativno utjecati na ljudsku psihu. Dokazano je da komplimenti pomažu pojedincu zadovoljiti neke od glavnih ljudskih potreba (primijećenost i priznatost). Iskren kompliment može snažno utjecati na vašu partnericu i ostati joj u pamćenju godinama. Naravno, nije sve u izgledu, pa tako, osim photo sessiona, možete napisati pjesmu o njoj ili sastaviti 100 razloga zbog kojih joj se divite. Osim samopoštovanja, ovime će kod vaše partnerice narasti i motivacija za radom na sebi, ali i na vašoj vezi. Vjerojatno ste to već čuli, ali da biste iskreno voljeli drugu osobu, prvo trebate naučiti voljeti sebe.

Njezinu unutrašnju i vanjsku ljepotu naglasite s par impresivnih odjevnih komada, poput plišane dugačke crvene suknje, crvenih sunčanih naočala i metalne narukvice. Dodatno joj pokažite svoju predanost ogrlicom na kojoj piše 'love' te privjeskom u obliku srca - tako će uvijek znati da ju u svemu što radi prati vaša beskrajna ljubav

Pokažite joj da je snažna 

Žena ne mora biti u vezi da bi bila snažna, ali vaše ohrabrenje bit će joj jedan od odličnih poticaja za ostvarenje svojih snova i ambicija. Neka istraživanja su pokazala da podrška ima mnogo prednosti, pa tako, primjerice, povećava razinu životnog blagostanja, razvija bolje vještine za suočavanje te osigurava uvjete za dulji i zdraviji život. Uz to, smanjuje razinu stresa, anksioznosti i depresije. 

Osim verbalno, svoju podršku pokažite djelima - i sami znate da su djela često važnija od riječi. Iznenadite je nekim lijepim planerom, online poslovnom edukacijom ili preuređenjem jedne sobe u njezin osobni ured. A ponekad će biti dovoljno i samo da joj osigurate prazan dom kako bi se skoncentrirala na rad. Vaša podrška pokazat će joj da vjerujete u njezine planove i sposobnosti da ih ostvari.

Naravno, na njezinom putu ka ostvarenju snova, trebat će joj i poslovna kombinacija s kojom će pokoriti svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Torba za sve dokumente i planer, štikle koje će joj podići samopouzdanje i profesionalna haljina za svaki sastanak. Ne zaboravite i šal s uzorkom srca od kojih pokazuje djelić vaše podrške