Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Špiček otkriva najbolje trikove za pripremu vrhunskog roštilja!

Sezona je roštiljanja i mnogi od nas jedva čekaju vikende da bace nešto mesa i povrća na žar. Kako bi naše nepce uvijek uživalo u najboljem roštilju, poneki savjet dao nam je "grill majstor" Tomislav Špiček

Komentari 14 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar bewolf
    bewolf

    Baš mi je drago da se je oporavil od šoka krađe identiteta,,,,kaj got.

    Srijeda, 22.05.2019. u 10:29
  • Default avatar - hoshtum
    hoshtum

    Rostilj moze ispec svaka budala, nes ti nauke

    1 Srijeda, 22.05.2019. u 17:00
  • Avatar logika IQ-130
    logika IQ-130

    Za dobar rostilj je najbitnije da rostilj bude dobar.

    Srijeda, 22.05.2019. u 20:35
  • Avatar realista 7
    realista 7

    da on zna dobro kuhati bio bi debel

    Četvrtak, 23.05.2019. u 05:11
  • Avatar anane
    anane

    Kad se Špiček vraca na male ekrane..:-)?

    2 Srijeda, 22.05.2019. u 17:22
  • Default avatar - mirko607
    mirko607

    Najodvratniji kuhar svih vremena ...

    1 Srijeda, 22.05.2019. u 15:30
    • Default avatar - agency1

      agency1: Špiček je jedan od najboljih i najprofesionalnijih kuhara u Hrvatskoj..a današnji novi tzv."Chef-ovi"vise paznje posvecuju tetovazama i osobnom izgledu,puno pricaju a malo rade..da,nazalost i to sve vise prolazi..

      Odgovori Srijeda, 22.05.2019. u 16:51
  • Avatar unatuna
    unatuna

    Meni domače meso koje se hranilo prirodnom hranom,a tebi svi začini ovog svjeta i marinade !

    Srijeda, 22.05.2019. u 17:35
  • Default avatar - Brucka
    Brucka

    dugo godina sam na moru radio na grilu pa čak i u Italiji-jako puno je detalja i sitnica-meni je najbitnija vatra sve ostalo je stvar ukusa i izbora-ako imam peći puno različitih stvari-svakako ide prvo piletina-za nju vatra mora biti ...prikaži još! nekako blaza i pojačavati je-jer ako je bacite na prejaku vatru izvana je izgorite a unutra do kosti nista ukus nikakav-poslije može ići kotlet-najbolje imat gril koji je na ugalj i da se pomjera po visini zbog doziranja temparature-kad smo odradili to -mogu ići ćevapi/pljeskavice,nakon toga kobasice-i zadnju bi isao ribu/lignje i sl-jer je zica već podmazana nema ljepljenja a i vatra se već dovoljno smirila za nju-uvijek nastojte da Vam vatra na jednom dijelu grila bude jača a na jednom manja-i onda prvo stavljate na tisu vatru da se meso zagrije i onda pomjerate na toplije-i rotirate ako je neki već pečen al treba mu još vremena na vatri makne te ga na početnu poziciju tj.laksu vatru-uglavnom nema panike nego samo dobra priprema i gril je za čas gotov-ja ribu recimo mariniram, posolim-al uzmem maslinovo,peršun,bijeli luk limun i ruzmarin-malo natiskam u nju a poslije grancicom na grilu je još mažem--poslije marinadu po želji kad je pečena -dobar tek!Zovite ako zatreba pomoć hahahah!

    1 Srijeda, 22.05.2019. u 11:23
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message