Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 7

Pokloni zbog kojih će vas parter hvaliti pred svima

Powered by Hrvatska Lutrija

Pokloni zbog kojih će vas parter hvaliti pred svima
1

Sigurno ne želite da vaša najdraža osoba mora skrivati razočaranje kad dobije vaš poklon za Valentinovo. Budite originalni i maštoviti jer to je jedan od onih dana koji vas mogu torpedirati ili lansirati u zvijezde

Večera u preskupom restoranu, seksi donje rublje i plišani medvjedić pravi su klišeji kad govorimo o poklonima za Valentinovo. Nemojte biti ziheraši, nego drugu stranu iznenadite inventivnošću. Donosimo prijedloge za valentinovski dar kako bismo vam pomogli da za voljenu osobu smislite nešto zaista nesvakidašnje.

Putujte i istražujte

Najlakši način da se oslobodite rutine svakodnevnog života jest da sa svojom boljom polovicom za vikend otputujete izvan svoga grada. Otkrijte prekrasna planinska mjesta kao što je Krasno na Velebitu, doživite snježnu čaroliju Like u Rastokama, uživajte u šetnjama uz more u Opatiji bajnoj, koračajte duž baranjskih vinskih cesta ili iznajmite sobu u zagorskoj kleti koja nudi dobru hranu i aktivnosti u kojima se kao gradska djeca nikad niste okušali. U mužnji krave, recimo.

Također, ne zaboravite da romantičan dan možete provesti i u svom gradu. U baš svakom postoje mjesta koja važe za romantična, poput omiljenog gradskog parka, vidikovca ili botaničkog vrta. Uzmite u obzir i pomno osmišljene vođene ture. Parovima sklonim povijesti i mistici svidjet će se druženje sa zagrebačkim coprnicama, a istraživačkim tipovima po guštu će biti otkrivanje stanovnika i kutaka grada koje inače ne primjećujemo, što donosi tura Invisible Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

via GIPHY

Nasmijte se do suza

Nema boljeg provoda od onog koji je ispunjen smijehom. Svi smo u životu pogledali mnogo filmskih komedija kod kuće i u kinu, ali nismo svi bili na nastupu stand-up komičara, koji u Hrvatskoj imaju i svoje službeno okupljalište u Studiju smijeha. Nakon takve večeri voljena osoba mora priznati da joj je zabavno s vama, što je zaista velik kompliment.

via GIPHY

Zapjevajte i zaplešite

Priznajte, kad ste zadnji put zajedno proveli večer plešući? U prvim godinama veze? Za to nikad niste prestari niti je problem ako imate dvije lijeve noge, važno je samo da se dobro zabavite. Iznenaditi najdražu osobu kartama za koncert njezina omiljenog pjevača ili benda također je zgodna valentinovska ideja, a ako aranžman uključuje i putovanje u susjednu zemlju, doživljaj i uzbuđenje bit će još veći, pa znajte da je Ed Sheeran u kolovozu u Budimpešti, a Bon Jovi u srpnju u Klagenfurtu. Glazbene su poslastice i ljetni festivali, a najprestižniji su u regiji naš zagrebački InMusic i novosadski Exit (za oba su ulaznice već dostupne).

via GIPHY

Poletite zajedno

Tražite li nezaboravan poklon, razmislite o panoramskom letu avionom i o letu balonom. Taj jedinstven doživljaj sigurno želite podijeliti s voljenom osobom, što joj može biti potpuno iznenađenje ili ostvarenje davne želje za koju dosad nije našla vremena ili novca. Primjerice, Balon Klub Zagreb ima grupne ture, ali i one personalizirane s ekskluzivnim dodacima kao što je mogućnost da na nebu šampanjcem nazdravite svojoj ljubavi.

via GIPHY

Obnovite zaboravljene vještine

Postoje neke aktivnosti koje volite i rado ih se sjećate, ali zanemarili ste ih jer vam u svakodnevnom životu nisu na radaru. Jedna je od takvih odlazak na klizanje, badminton ili squash. Mnogi hrvatski gradovi imaju klizališta, koja su originalna mjesta za izlazak na Valentinovo, pa predlažemo da odvedete tamo svoju djevojku ili dečka, sigurno ćete se zabaviti.

via GIPHY

Opustite se do kraja

Svi ćemo se složiti da je opuštanje uz omiljenu osobu najbolji način provođenja vremena. Doživljaj je još bolji ako zajedno uživate u spa tretmanu, masaži, sauni i na bazenu. Mnogi hoteli, toplice i različiti spa centri imaju aranžman za dvoje, što često uključuje romantičnu večeru. Takav provod izvući će ono najbolje iz vas, što vašoj vezi ili braku može samo koristiti.

via GIPHY

Rješavajte zagonetke

Jeste li kad bili u escape roomu? Za one koji možda s tim nisu upoznati, riječ je o avanturi u posebno tematski organiziranom prostoru u kojoj sudionici dobivaju niz zagonetki, tragova i aluzija da bi mogli izaći iz niza povezanih soba. Slično je iskustvu igranja videoigara, ali svidjet će se i onima koji nisu okorjeli gejmeri. U Hrvatskoj danas takav tip zabave postoji u Zagrebu, Splitu, Rijeci i u Istri, sami znate gdje vam je najbliže.

via GIPHY

Aktivirajte se

Ne biste vjerovali koliko pozitivne energije može osloboditi fizička aktivnost u prirodi, a ta sreća postaje veća ako je odmah podijelite s najdražom osobom. Otkrijte zanimljivu biciklističku stazu u svom gradu ili se zajedno pješke zaputite do nekog planinarskog doma. U mnogima, uz prethodnu rezervaciju, možete i prespavati. Ako ste neiskusni u snalaženju na planini, oslonite se na voditelja u organiziranoj turi. Ako ste za nešto žešće, provedite uzbudljiv dan u jednom od mnogih adrenalinskih parkova u Hrvatskoj.

via GIPHY

Budite originalni kad dajete poklon. Zagonetnu najavu poklona za Valentinovo napišite na srećki Hrvatske Lutrije "Volim te", koja vam dobitkom od 20 tisuća kuna može vrlo konkretno pomoći da ostvarite sve navedene ideje. Koristite tagove #vodimtenaklizanje #vodimtenaspa i slično. 

Powered by Hrvatska Lutrija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje