Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne treba Vam 375 razloga kako biste nadopunili magnezij!

Magnezij je esencijalni sastojak gotovo svih stanica našeg tijela. Neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju...

Dietpharm
Foto: Dietpharm

Magnezij je esencijalni sastojak gotovo svih stanica našeg tijela. Neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju, pospješuje probavu... Zato se kod nedostatka magnezija javljaju slabost, grčevi u mišićima, živčana razdražljivost, glavobolje, vrtoglavice, nemir i nesanica. Prepoznajete simptome? Ništa čudno, jer svakodnevnom prehranom često ne unosimo dovoljne količine tog važnog minerala.

MAGNEZIJ 375 šumeće tablete iz Dietpharma uz 375mg magnezija sadrže i  vitamine C i B6. Dovoljno je jednu šumeću tabletu otopiti u čaši vode i ugodnim napitkom nadoknaditi cjelokupnu preporučenu dnevnu dozu magnezija! 

Dietpharm MAGNEZIJ 375 +C+B6 šumeće tablete– za svakodnevnu nadopunu magnezija, vitamina C i B6

Koliko je našem organizmu potrebno magnezija?  Trenutno važeća preporuka struke za dnevni unos magnezija iznosi 375mg na dan. Stoga, uz MAGNEZIJ 375 šumeće tablete iz Dietpharma nadoknadite cjelokupnu preporučenu dnevnu dozu magnezija i to u samo 1 šumećoj tableti na dan!

Message