Obavijesti

Promo sadržaj

10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo filmski hit

10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo filmski hit
10

Kako završava ljubavno-erotska saga Christiana Greya i Anastasie Steele doznalo je gotovo 10.000 gledatelja koji su iskoristili prve dane prikazivanja filmskog hita u Cineplexxu City Center one East i Split

Kako završava ljubavno-erotska saga Christiana Greya i Anastasie Steele doznalo je gotovo 10.000 gledatelja koji su iskoristili prve dane prikazivanja filmskog hita u Cineplexxu City Center one East i Split te do kraja napunili kino dvorane kako bi među prvima vidjeli rasplet popularne trilogije.  

Sve je započelo u srijedu pretpremijernim projekcijama, a nastavilo se u četvrtak s Ladies Night eventom - posjetiteljice su okupile prijateljice, uživale u poklonima, dobrom provodu i filmu kojega su željno iščekivale, a pridružio im se i pokoji muškarac kao što su Dalibor Petko koji je film gledao u društvu Nives Celzijus te Saša Kopljar sa suprugom. U filmu su uživale i voditeljica Ana Strizić, stilistica Silvia Dvornik, glumica Ivana Gudelj i brojne druge osobe iz javnog života. Posebno intrigantna bila je Crvena soba - posebna prostorija koja je nastala po uzoru na istoimenu sobu iz filma. Baršun, veliki krevet, maske, bičevi i lisice dočarali su filmsku atmosferu, a da fotografije posjetiteljica budu zaista posebne pobrinuo Mr. Grey koji je čekao u Crvenoj sobi. Izvrsna posjećenost i izniman interes za film nastavili su se i u danima vikenda. 

A da se ovaj filmski hit dugo iščekivao govori i podatak da je za projekcije u narednim danima veliki broj ulaznica već prodan. Stoga, brzo po svoje ulaznice na blagajne Cineplexxa City Center one East ili Split ili ih kupite online na cineplexx.hr. 

Gospodin i gospođa Grey vas čekaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini