Obavijesti

Promo sadržaj

2. Enter the Groove: Party na kojem trebaš biti u Saloonu

2. Enter the Groove: Party na kojem trebaš biti u  Saloonu
2

Enter The Groove događaj je na kojem jednostavno trebaš biti. Svi oni koji uživaju u elektro-house-funky-boogie-disco ritmovima ove subote krenut će prema zagrebačkom Tuškancu

Već prvi ETG pokazao je da dobra mjuza, ugodan ambijent i vesela ekipa jamče odličan provod. Priču smo započeli u zagrebačkoj Laubi i otvorili novu eru partijanja u Zagrebu. 

Nastavljamo u kultnom Saloonu na drugom Enter The Groove partyju. Ovaj put gruvat ćemo uz domaću uzdanicu: DJ-icu Vesnu G, francuskog DJ-a Williama Collinsa, a iz Njemačke nam stiže Superlover. Ovaj berlinski DJ i producent svojim hitovima, kako mu tepaju strani mediji, osigurao je mjesto u ringu s velikim dečkima.

Dakle, punoljetan si i spreman na dobru zabavu? Čekamo te sutra u Saloonu od 22 sata. Ulaznice od 50 kuna nabavi ovdje i zajedno dočekajmo zoru...

Enter The Groove partyji neće stati i uskoro očekuj poziv na neku novu atraktivnu lokaciju. U Zagrebu ih ne manjka, a mi ih neumorno tražimo. Tako ćemo sutra dati priliku mnogim mladim ljudima da prvi put zavire iza vrata kultnog Saloona o kojem je većina čula tek u pričama o nezaboravnim noćima na zagrebačkom Tuškancu. 

Nizom ovakvih pop-up partyja Zagreb svrstavamo uz bok svjetskih metropola koje na sličan način oživljavaju ponekad i zaboravljene prostore, a umjetnicima pružamo priliku da predstave publici svoje audiovizualne kreacije u posebnom ambijentu. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini