Obavijesti

Promo sadržaj

20.000 ugrađenih zubnih implantata

20.000 ugrađenih zubnih implantata
3

Brend implantata Adin je svjetski prepoznat po vrhunskoj kvaliteti, a samo u Poliklinici ARENA znak je tisuća zadovoljnih pacijenata.

Ugradnja zubnih implantata danas predstavlja najmodernije i najtrajnije rješenje kod nedostatka jednog ili više zuba. Glavna prednost je da nema potrebe za brušenjem susjednih zdravih i neoštećenih zuba kao što je slučaj kod zubnih mostova.

O njihovoj rastućoj popularnosti svjedoče i brojke iz Poliklinike ARENA, kojoj je prošli tjedan uručeno priznanje o 20 000 uspješno ugrađenih zubnih implantata. Razlozi zašto je ovo jedan od najtraženijih zahvata su podjednako i estetski i funkcionalni, a financijski su puno pristupačniji nego što je bio slučaj unatrag nekoliko godina.

Brend implantata Adin je svjetski prepoznat po vrhunskoj kvaliteti, a samo u Poliklinici ARENA znak je tisuća zadovoljnih pacijenata. Ukoliko se odlučite na uljepšavanje svojeg osmijeha, njihov stručni tim specijalista vodit će vas kroz cijeli tretman koji, ovisno o stanju kosti u čeljusti, može trajati od 3 do 6 mjeseci. Pomoć 3D CBCT i 2D ortopana na početku specijalisti rade preciznu dijagnostiku i plan terapije. Sam postupak ugradnje implantata traje nekoliko desetaka minuta i obavlja se pod lokalnom anestezijom tako da predstavlja rutinski i gotovo bezbolan zahvat. Trajanje postoperativne faze i oporavka je individualan, ali u većini slučajeva pacijent se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Na implantate se naknadno postavljaju protetski nadomjesci izrađeni u zubnom laboratoriju Poliklinike ARENA, na temelju materijala od kojeg su izrađeni, razlikujemo metal-keramičke i cirkon-keramičke zubne krunice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rizik od odbacivanja implantata je izrazito mali, a njemu su skloni pušači i pacijenti koji piju određene lijekove. Nakon cijelog tretmana, potrebno je pravilno održavati higijenu, redovito dolaziti kod stomatologa na otklanjanje zubnog kamenca te na redovite godišnje kontrole. Tada je rizik minimalan i stoga mogu potrajati cijeli život.    

Ukoliko ste zainteresirani za Adin zubne implantate, možete se obratiti u Polikliniku ARENA pozivom na 01/6542-655.

Stomatološka poliklinika ARENA 

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 

Tel: 01/6542-655 

Web: http://www.arenapoliklinika.hr  

E-mail: info@arenapoliklinika.hr

Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/ 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj